a year ago (:

Friday, March 30, 2012

IMG_6435-5
IMG_6484-4
IMG_6516-3Pantai Cahaya Bulan. && thankyou lightroom. i love you. hehe (:

32 comments:

Umie Naziera said...

eeeuw,comeyyy laaa..si bam bam

si ngokngek said...

waranya smooth,cantik!!

FR said...

Aiyooo pipi diaaaaa ^^

syakirahmn said...

umie: grrrrrrrrrram kan?? ;)

si ngokngek: tq (:

fathiah: heheh

Unknown said...

waaaah muka keibuan gitu tau :)

Mek Onie said...

PCB sedak weiii,hehe..... wei,aku suka tukaq date je kat entri,tu sebab blog aku salu naik kat bloglist,huhu

syakirahmn said...

hana: hik3. eh,muda lagi mana muka keibuan ni!!! :P

onie: patot lerrr minah ni :P

fatin ツ said...

lightroom susah nak guna tak?
dok biasa pakai photoshop.tu pun sikit2 ja tau guna...

syakirahmn said...

lagi mudah, sangat2 mudah. photoshop kena create layer layer lahh, tp lightroom tak perlu. (:

fatin ツ said...

nanti nak try lah...thanks syakey!

hope one day boleh jumpa.Adore your blog & photos since kita still in F4 lagi.Hehee =)

aiEz said...

comelnya...pipi tembam,rasa nak cubit je..hee

Anonymous said...

lightroom download kat mana?

Lea Isnawi said...

kat PCB ke?
nampak laen. cantek!

syakirahmn said...

fatin: okeyy. thankyou hihi (:

lea: yep pcb ni. nampak lain? mcm srupa ja,maybe sbb blkg tu bokeh mcm tu kot (:

Nurul Jannah said...

comel comel comel :)

Azee Hana said...

cantik....
saya nak follow sini,,tapi x jumpe button follow..mana ye..huhu

iKhRam said...

gambarnya sangat cantik
sekali lagi

sgtt cantikkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!

syakirahmn said...

jannah: tq ;)

azee: ada dekat sidebar bahagian followers. macam mana tak jmpa ni. konpius. huhu @_@

ikhram: trima kasih banyakbanyakbanyak (:

anon: ada memba offer download dekat link dari usm. tempat tu mcm boleh download apa2 la movie ke etc. tp kena guna wireless usm. if not, try dkt mana2 mcm file sub, 4shared, google pn jmpa aje. kena terer cari. susah2,beli aje kat kedai. tak rugi kluar kan brapa ringgit aje. slamat mencuba! ^^

Nurr_Rahmah said...

cantik..nice editing. tak reti sangat guna lightroom la he

NadyaBubble said...

Si cantik & si comel :D

aamalinaazman said...

alololololo
aloo tomei2 ye :)
hihihihi

tolong ye tarik pp die pnjg2 utk saya
upsss
tarik pp empunye belog ni gak
hihihi :p


p.s: nak tajuk2 buku ilmiah eh
heee...bole2..nnti akak gtaw..add fb akak pong senang, senang nak detailing sikit
hihihi :)

syafiqa said...

xpenah pegi sini,
jeles betul tgk gambar2 sini.
hahah.

budak tu...comel

Botak said...

ada satu soalan., kamera model ape?

syakirahmn said...

canon eos 550D (:

laskar pelangi said...

comel comel:))
eh! PCB dekat jer la ngan rumahhhh. lain kali mai la rumah. Ehehe =)

Unknown said...

lightroom cam biasa degr jak.. cantik laa..

syakirahmn said...

laskar plangi: ye kerr?? kte kakak duduk dekat kotabharu haaaaa. mmg slalu sgt g klantan ;)

abu: adobe photoshop lightroom. mesti tauuu kan (:

Hidayah said...

gebunyaaaa pipi baby tuuuu. Geram tgk. :3

Lynn Fauzi said...

colour gambar tak menahann.. cantik okay! syakey, cepat ajar lyn guna LR pulak.. asyik guna PS ja.. huhu

syakirahmn said...

lynn! you should try this LR sbb cool sgt! much more easier then photoshop. seriously. and much more fun! hehe. nanti kta bgtau mcm mana okeyy ;)

Anonymous said...

blh tahu ambik dekat mana preset ni? XD

syakirahmn said...

anon: banyak sgt presets download,dh taktau dekat mana satu :(