Port Photoshoot :3

Sunday, September 27, 2015

IMG_8970
Bulan lepas, ya bulan lepas T__T ronda-ronda Perlis yang permai lagi mempesona untuk cari port outdoor wedding. jadinya kitaorang jumpa tempat yang memang WOWEE lahh. boleh nak kata hipsturr sangat bergamba dekat batu-batu macam ni. (perli haha) tapi memang cantik nak nak kalau langit biru macam ni. walaupun musim jerebu, tapi perlis jerebu kejap-kejap je. masih boleh tengok langit biru awan kepul-kepul. alhamdulillah. 

so venue kami adalah, Chuping Perlis, dan kandang kuda sungai batu pahat. however, kandang kuda tu macam boring. dan ramai (tak best photoshoot tempat ramai-ramai) tapi kat chuping ni memang sunyi je walaupun pergi masa musim kahwin. kami siap bawak batang besi untuk precaution jika ada sebarang gangguan :D

IMG_8978-tile
IMG_9023
IMG_9005-tile
IMG_9056
IMG_9133
IMG_9108
IMG_9171
IMG_9188

2 comments:

INTAN said...

hahahah lawa

Siti NurHafeezah Abdul Latip said...

Suka baca entry blog ni.. dah berangan buat produk photoshoot dgn awak