sunny sunday

Monday, August 25, 2014

IMG_5717
yeay! alhamdulillah another rentetan kepada siri photoshoot outing with ummu! this time, we manage to try out the golden hour and master the perfect time to go out and experience the beauty of natural lighting. waktu yang sesuai sangat kalau nak photoshoot time petang tu dalam pukul 5.30 boleh get ready. tapi waktu sangat terhad, so have to get everything all prepared!

kali ni, tak sempat beli bunga, props buku pun jadilah. kempen membaca amalan mulia. eh, indeed, it

IMG_5736
ala-ala tumblr sangat kan
IMG_5740
IMG_5744
IMG_5747
IMG_5750
IMG_5764
IMG_5784
IMG_5826-horz
yes, tu original flare and did my editorial pose improved? hahaha kbai

p/s: you guys should develop the habit of reading. i once told someone that i love to read, and she ended up saying "baca novel eh?" hm rasa membara je. habit of reading novels (certain novels only) especially novel melayu is like baca fairy tales, buang masa and you won't get any benefits from it so please, baca benda ilmiah sikit wahai manusia sekalian alam. -,-

5 comments:

aman said...

lawalawalawalawalawalawa

Farah said...

Cantik sangat semua gambar. Ingat nak pergi praktis tangkap gambar juga, tapi busy sangat, sampai takde masa T___T

Yousof Ngadi said...

CUN! :D

Bawah tu kau ke syakey? nampak macam lain, maybe tang pipi nampak bulat.. hehe

Faarihin said...

Cantik! Cantik! Semua pic Syakey ni memang tak pernah rasa jemu nak menatapnya. >__<

Yup. Kena banyak baca buku yang berilmiah. Baru berkembang ilmu. Tapi ada masa nak gak menyelit baca novel. >__<

guy67 said...

okaylah novel pun. gradually pelbagaikan kepada ilmiah, self emporwerment, motivation, spiritual, hobby, etc etc.

btw, lawa gambar. as always, ehe :)