raya, babies and birthday wishes

Tuesday, July 29, 2014

IMG_4927
alhamdulillah officially 23 on second day raya and happy to be surrounded with families especially my babies. so cadang taknak spam muka sesapa kecuali the babies. pergi beraya harini and perasan yang rumah tu natural lighting dia serious best. kalau kat rumah sendiri memang nak pegang camera pun lemah semangat. -,-
IMG_4889
IMG_4766


IMG_4822
budak yang paling tak reti duduk diam.
IMG_4809
IMG_4823
IMG_4830
still ada yang main batu seremban. terharu weh.
IMG_4770
IMG_4808
IMG_4925
latest collection, baby fatimah. grrr
IMG_4923
IMG_4916
IMG_4912
IMG_4868
sebab kita birthday girl, kasik can lah tempek muka sikit >.<
IMG_4887
IMG_4854

so, takdak sapa ke nak kasik hadiah nikon df sempena birthday ni? hahahaha. kbai

3 comments:

Lea IsNawi said...

happy birthday :)

Faarihin said...

Nak nikon eh? kita takde fuluslah nak belikan.. hehe..

cantik2 gambarnya syakey.

syakey said...

nikon df je, nikon lain taknak ;p

tq kak! selamat hari raya ;))