Engagement photos

Sunday, May 18, 2014

IMG_2317-1
laillah. apologize cause it takes me too long to update all these photos. oh yeah, it's not my e-day or whatsoever but i told you before in my previous entry of grabbing opportunities. since not many of my friends get married yet, hence, nobody really want to hire me to be their photographer. ye kerr? >.<

attention to my dear friends, best friends, best-est friends, hampa tak hire aku waktu e-day hampa (tak boleh nak handle big event so yeah i am okeyy with small one hewhew) takmau kawan sampai bila-bila! haha. ok, joking.

so alhamdulillah, and congratulation to my ex-course mate masa kat USM dulu. these was her engagement day however, dia dah selamat kahwin and dengar khabar dah pregnant ponn another BIG congratulation yeayyy! ibu solehah and baby soleh/solehah insyaAllah soon amin amin.

ok, enjoy some of the photo taken. promosi lah sikit. any inquiry, email je, pm im whatsapp pun boleh ahaha kita boleh nego. kecuali kalau masa tu dah pakai nikon df bahahah tu can't nego dah harap maklum haha so laii laii, kita membe, rileks lah :P

IMG_2111-1
IMG_1953-1-tile
IMG_1870-1-horz
IMG_1850-1-horz
IMG_1810-1-tile
IMG_2103-1
IMG_2013
IMG_2179-1
selamat aku tak choose i am next, kalau idak, stress. HAHA
IMG_2466-1
IMG_2607-1-horz
IMG_2417-1
IMG_2354-1

p/s: hai full frame. moga kita ketemu jodoh nanti. hewhew

11 comments:

aman said...

hish..
mane single lg..
dah berpunya..
blom d ikat je :P

syakey said...

takpayah sembang banyak, letak nikon df, green light! haha

Mek Onie said...

menangissssssssssssssssssssssssss! gambar ko dari dulu sampai sekarang vavavom kehhhhhh!

Mek Onie said...

menangissssssssssssssssssssssssss! gambar ko dari dulu sampai sekarang vavavom kehhhhhh!

Umie Artoqiemie said...

boleh tak kalo aku kawen nanti tangkap gambar aku? kahkahkah

syakey said...

umie, ko jangan main2, aku serious offer ni weh haha.

syakey said...

mek onie, blogger pemes mai mlawat kawasan ni fehhhhh.

ahaha. makaseh weh.

Umar Kadir said...

Gambar semua lawa2!

maisarah lani said...

jadi photog kite eh syakey hihi

syakey said...

thank you umar.

mai! ahh awk bila nak kahwin? nanti ajak tau! hehe

Farah said...

Cantiknya gambar! Suka sangat tengok semua gambar yang awak tangkap :D