tudung halfmoon murah !!

Tuesday, February 11, 2014

AULEEYA

haa tajuk bukan main lagi kan. okeyy aku bukan tauke tudung. juga bukan pemakai tudung halfmoon. tapi ni bestfriend dari zaman hingusan ni, jual tudung halfmoon murah! kita tolong ambil gambar orang segak comel ni je! ;D

yes ni tudung halfmoon labuh tutup dada! sopan, warna pula pelbagai dan cantik-cantik. kain tak jarang, dan berat jatuh elok saja.

Halfmoon Auleeya
Harga: RM25

pembelian 4helai ke atas, free postage. dan beli 10helai ke atas, harga murah lagi! boleh check update dekat FACEBOOK atau INSTAGRAM (clickable)

jom beli!

11 comments:

ezne_ezee said...

hoi!! RM25 la! hahahhahahhaha salah!

ezne_ezee said...

hoi!! rm25 la!! hahahhahhaha salah!

syakey said...

ampun ampun! dah perbetui dah :D

Nur Fajariah said...

serius sya 25??0.o murah uiiii...

syakey said...

yes fajar. rm25 je! kain material elok. selalunya shawl mahal2 tu sebab diorang dah ada brand sendiri. tu jadi mahal.

kalau fajar minat, beli lah. konfem tak menyesal ;)

Alia Laila said...

Sobss kita tak pandai pakai shawl ke, separuh bulan ke apa. Kita forever bawal ja :B

Good luck for both of you, yang berbisnes dan yang tolong ambil gambar ;)

farhana said...

x retila pakai tudung halfmoon. ajarkan? hehe

Faarihin said...

mula-mula jadi orang tolong ambil gambar.. lelam nanti.. ehem.. pandailah dia pun menggayakan tudung tu nantikan.. hehe.. =)

Halfiza Moona said...

Nice and cheap... means two in one.,.. now some one can style her head economically.. Best of luck dear

sha said...

salam, murahnya halfmoon.. like.like..
tumpang tanya boleh, flower crown tu beli kat mne ye. ke buat sendiri, so sweet.. i want one!

Nur Idanie said...

Cmne nk beli