small gathering with lovelies

Friday, February 07, 2014

IMG_2672

alhamdulillah. precious moments that will cherish forever! yes we threw a farewell party, bbq and birthday celebration all in one! as usual kalau bab-bab celebrate ni memang sanggup beli fresh flowers and pasang props. self-satisfaction i must say! ;))

IMG_2772
beautiful ladies!
IMG_2776
bestfriend through thick and thin and from immatured to adalah-matured-sikit hihi ;D
IMG_2803
happy bornday ezne and ana!! may Allah grant your wishes and may Him shower both of you and all of us with His blessings amin. :))
IMG_2817
the food! hasil air tangan memasing. sedap!
IMG_2749
IMG_2826
IMG_2856
IMG_2869
IMG_2911
IMG_2938
IMG_2953
IMG_2973
IMG_2997
sengkak! and unbutton-the-jeans session :p
IMG_3007
picnic area yang cantik dan best dekat Tasoh Lake Resort. #onlyinperlis ;))
IMG_3010-horz
helium takda. mengharapkan bantuan angin kencang saja :D
IMG_3067-horz
retis of the day :p
IMG_3077-horz
ini pun retis tiptoptap ok!

even though high school was over about 6 years ago, but alhamdulillah may this 10years relationship will remain. forever. take care lovelies :))

8 comments:

Innanie Ariffin said...

memang seronok betul kan gathering dengan kawan-kawan.
dapat borak-borak, dapat amek gambar, makan-makan lagi.

I'm really happy to see you happy dear! :)

izt said...

Lawa laaa gambaq2 syakey! Bila tengok rasa macam tumpang gembira sekali XD

ma ❥ said...

gambar awak semua cantik2 :)

Farah said...

Suka sangat tengok semua gambar ni. Terus jadi happy walaupun mood macam crappy sebelum baca blog Syakey! :D

Laila Mahfol said...

Macam biasa, cantiknya gambar dia. Hihi. Spend time dgn kawan-kawan yg kita sayang selalu awesome kan :)

Alia Laila said...

Kami tak suka mai blog ni pasai gambaq semua ohsem :(

Alia Laila said...

Ok dak aih :p
Kami suka mai jenguk nak ambik inspirasi bergambaq dengan editing hehehe

nurhazirah said...

lovely friendship hehehe kita pun suka buat benda cengginiiii :D