today's outing. and freelensing

Monday, November 04, 2013

PhotoShoot (8)
so, today we went out again. of course with my partner in crime, ummu! hee
photoshot kaki
PhotoShoot (6)
PhotoShoot (7)
PhotoShoot (9)
PhotoShoot (10)
PhotoShoot (12)
PhotoShoot (13)
PhotoShoot (14)
PhotoShoot (15)
PhotoShoot (16) 
and kitaorang tryout this freelensing. and reverse lens which i'm gonna explain later in my blog post. dulu pernah cuba dah and tak berapa nak jadi but today it turn out well! bila google, there are a lot more stunning portraits using this freelensing. so ni macam lekeh je lah, noob je pun. ahaha
freelensing
freelensing
freelensing
freelensing
freelensing
okeyy ini bukan freelensing dan sila jangan cuba. ni buat jahanam lens je ahahah
PhotoShoot (26)
last but not least. semua dok kata pre-wed ke hape. pre-wed lah sangat weii. bejanggut hampa tunggu pre-wed aku. :3
profilephoto

8 comments:

Nurzam Faiz said...

uishhh ada org mcm dah tak sabar nak kawen nampaknyaaa. hehe

shobihah md radzi said...

sangat cantikkk those pictures kak syakiraahh <3 .. adore it!

ma ❥ said...

serius ni cantik sangat kot...tanya ah kawan tu beli kat mana hehehe :D

shazleenhairuddins said...

smart gilooo gambo2 awokkkk

si ngokngek said...

rasa macam hang taukeh bunga pulak.cantik!serius,teruskan lagi!!

nurdani said...

teringin nak snap snap macam ni........................serius cantik

Ateyn Bella said...

ur photos are so freakingly beautiful! mohon jadi wedding photographer, nak tempah hehehe

Farah said...

Serious, memang suka tengok semua gambar awak. Cantik :D