photoshoot lah sangat #lepasgian

Sunday, November 03, 2013

PhotoShoot (16)

alhamdulillah finally i manage to go out and take photos! thanks to ummu! hang lah penyelamat batin ku yang meronta ni bahahaa. i don't know why but i got all excited with the pictures. probably because it's bright and vibrant! naik muak jugak lah hadap vscocam kat phone tu kan hee.

well people, dah lama tak lepas gian ambil gambar 'merapu' tahu tak. yes dulu selalu sangat! sampai keliling rumah pun pusing nak cari subjek. tapi sekarang, selagi tak vacation, or travel or jenjalan, nahh. berhabuk camera. -,- selamat skill penggunaan lightroom and photoshop masih segar dalam ingatan :D so anyone interested nak go out and take pictures, roger lah wehh. hewhew 

PhotoShoot (1)
PhotoShoot (2)
PhotoShoot (3)
PhotoShoot (4)
PhotoShoot (5)
hampa diam! instgramer tegar la weii. kasik laluan sat :3
PhotoShoot (7)
tips penggunaan tripod. mohon jangan sama level antara badan dan camera. you will look FAT. macam ni. hahah!
PhotoShoot (8)
PhotoShoot (9)
PhotoShoot (10)
PhotoShoot (12)
PhotoShoot (13)
PhotoShoot (11)
PhotoShoot (14)

gambar jepun pun tak hapdet lagi. apa cerr. okeyy nak sambung kerja. babais. :3

9 comments:

nami said...

Cantik nye die...

Miss Xyz said...

Arghh, apesal gambar SUPER HD! Cantik bak hang c:

mumu said...

Onyoooo thanks to you laaa..haha..esok part 2!!

dian cahaya said...

cantik la kak kira.. guna camera apa?

dian cahaya said...
This comment has been removed by the author.
syakey said...

tq dian. guna camera canon 550D

ma ❥ said...

cantik cantik nye hasil gambar..

Awak case camera canon tu awak beli kat mana?

syakey said...

ma, tu membe punya lah awak. tak tahu lah pulak dia beli kat mana. :)

Baizura said...

Cantik...natural.