minggu kedua raya :3

Sunday, August 18, 2013

IMG_9043
nothing much, balik kampung on second raya. dslr campak taktau p mana. so, second week of raya baru boleh nak bermanja kembali. just wanna post some photos taken on second week of hari raya. so, selamat hari raya people! hopefully segala habit bulan ramadhan tak berciciran. :))
IMG_9173
buat bbq sambil sedut angin sepoi tasik tasoh dengan 4gadis jelita. :3 (kasik fan sikit depa ni :P)
IMG_9184-tile
IMG_8908
IMG_8709-tile
cari port sawah padi untuk begamba ;)
IMG_8756
baju pink retis hoii tak menang tangan ramai sangat nak bersalaman :3
IMG_8895

thank you people dengan muka ceria hampa telah menyerikan lagi gambar raya kali ini. lepasni semua pun dah continue belajar, kerja dan sebagainya. makanya, entah bila boleh jumpa lagi. nak kata kenuri sesiapa, sorang pun macam takda angin lalu kata nak buat nasi minyak. semua geng sepakat nak kenuri berjemaah 3tahun lagi ahaha. okbai.

8 comments:

wani ezryl * said...

happy raya, shakey!! :) enjoy each and every moment!

nurdani said...

pertama sekali, gambar memang cantik gila. lepas tu keduanya, selamat hari raya! hehe

AqilahRomi said...

Selamat hari raya Syakey! Cantiknyaaa cupcake tuu! Hehe

anamizu said...

syakey !!! aku jeles tiap kali hang up gambaq semart2 ! T_________T

kalo la aku dpt join skali dlm gambaq
tuh smua rawrrrrrr ~





slm aidilfitri syakey ! :)

syakey said...

selamat hr raya sis wani! hee

syakey said...

selamat hr raya jugak sis dani! hee makaseh

syakey said...

selamat hr raya aqilah! yaaa cupcake tu gojes sangat hehe :D

syakey said...

ni rahsia dia, warna bright and vibrant. tu ajeeee. lepastu senyum puas puas ;D

selamat hr raya jugak ya anamizu ;).