farewell party + photo booth session!

Monday, June 24, 2013

photo booth prop's

nothing much to say people. alhamdulillah i'm done with my final year, insyaAllah. probably i'm going to get myself active with these blog thingy and photography. miss me, miss me not? :D

hari tu ada buat farewell party memandangkan i am the only senior dekat cubic tu (kes tercampak barangkali mereka ingat iolsss ni muda sama kot hewhew)

dah lama sangat teringin throw a party yang boleh buat benda merapu (gunting-gunting, tampal-tampal etc) and it's a must to have photo booth for a party with props etc. and i manage to make one! yippi! exactly after paper last habis, terus pergi cari bahan untuk buat. boleh nampak kegigihan keterlampauan di situ.

nampaknya, esok kenduri kawen aku boleh lah aku buat sendiri aje kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. *hangan-hangan dalam kayalan*

terima kasih buat cubic mate yang umphhhhhhhhhhhh, best sangat! sebab sudi memeriahkan lagi mejeliss penuh makna kiteww ni. iolsss terharu sesangat okeyy uolsss. hihi.

kata nothing much to say? hang merapu padiaaa syakirah. okeyy masa untuk spam gambar, mohon internet anda berkuasa kuda api sekarang!

IMG_8239
dapat scrap book penuh makna. mula dah drama titisan air mata kalbu tang ni.
IMG_8320
takda lah hantu sangat main candy crush. ala, selang 30minit main kalau tengah study tu. hantu ke tak? hihi
IMG_8280
IMG_8341
IMG_8344
IMG_8388
behind the scene :3
IMG_8429
IMG_8462
rumet sapa lah kat belakang tu dok nganga tu *tepuk dahi*
IMG_8518
the scrap book!
IMG_8425

depa ni serious comel sangat. peramah sangat. baik sangat. sangat sangat. ini bukan kipas berapi ni. ini memang betul-betul. banyak ibrahnya bila jumpa dengan diorang. seronok pulak jadi kakak pada diorang :') tak sangka diri ini begitu penyayang haha. tak penah test drive lagi tahap kasih sayang takat mana beginilah jadinya hihi.

babai hampa semua. insyaAllah hampa sentiasa dalam doa kami. :))

15 comments:

Mek Onie said...

kemain wall dia tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D





p/s: rindu kita tak?lama tak datang sini !

syakey said...

mek onie, ahahaha lama weii tak jenguk blog kau. hilang dalam damai sat hewhew

Mek Onie said...

aku pun lama tak ke sini,nangis T_T

Umie Artoqiemie said...

hoi rindu do nak baca entry kau. haha. dah macam studio dah bilik kau...

azalia hjsalleh said...

cantik2 suka tgk org2 creative nie!

Umar Kadir said...

ok gambar smart!! love the colors!

Faarihin Talip said...

Blog dia sudah bertukar wajahlah.. putihnyaaa.. hehehe..

akhirnya update juak..

nanti datang balik baca.. ehehe.. ;P

Biasa-biasa. said...

comey ngat haish ^^

(kakak nia) hoho

aiEz said...

bestnya tengok..meriah..:)

Anonymous said...

edit pakai apa?

Anonymous said...

edit gambar pakai apa?

Umie Naziera said...

kreatip la korang..like smpai lebam!!

iKhRam said...

amboi..
bilik dia dah mcm ballroom hotel dah nie..

best3

farhana said...

comel!!! lama dah tak jenguk blog u dear. huhu

hassy chan said...

cntik wei scrap book tu.. mmg patut ko meleleh air mata msa dpt..hehehe