street photography outing. yay!

Tuesday, March 05, 2013

Street Photo Outing
well, poster racist ikut citarasa dia saja. letak gambar sendiri lepastu canon pulak kan. ahaha :D nasib ahh. >.< dah lah dalam paper work tulis fotografi jalanan. klasik betei -,-

insyaAllah. street photo outing with them this coming 16th March. sesapa membe nak ikut? eh sukahati aje tanyakan. ye lah, kot nak menumpang sesaja jenjalan tengok mural painting yang belambak kat penang tu. boleh ah tagging dengan aku. kita boleh pura-pura kawan. :P

kbai. spoken english class waiting. hurrahh!

17 comments:

a t h i r a h said...

NAK IKOTTT!!!! hahhha..mai amik aku kt klantan! :p

Yousof said...

cantik poster! Yay! ahaha

aku teringin nak outing dengan geng fotografer, tapi belum ada chance lagi nampaknya..

fotografi jalanan, aku lebih suka dengan bahasa ibunda - lebih klasik, lebih energetik! ;)

Hanamiko Sakura said...

ni yang syok.. tapi tak leh join :(

Juno said...

asal poster racist? sebab bebird tu hitam? okay aku keliru. mungkin sebab aku lapar.

Ain SSB said...

Woahh bestnya! Nak joinnn! huhu.

Anonymous said...

pergh!! best gile..tp syg kite ada kamera kompak jer..tkde kiss x4.. :'(

syakey said...

ummu!! aaaaa. takpa. nanti hang cuti. hang mai penang. aku bawak hang tour area georgetown okeyy!! ;))

syakey said...

yousof: terima kasih. yay! ;D

memang sedap dengar fotografi jalanan tu. trus aku rasa semangat kobar-kobar tahu dak. ahaha. cari ah peluang, selalu geng fotografer banyak laki. macam ktaorang pmpuan, segan lah sikit nak join. tapi ni sebab projek sendiri. wajib lahh pegi! :D

syakey said...

hanamiko: kalau ada aroung penang. mai lah join! heee.

juno: masalah lah kau ni. ahaha. racist pasal letak camera canon. empunya poster pakai canon. para nikonian and sony-ian harap maaf lahh

ain: orang united kingdom takpayah join. united kingdom lagi best! heee

syakey said...

anon: sekarang orang main street pakai semak fon ponnn boleyyy

Indah Mulya said...

feh..mmg best lah! tmbh2 amek street kat png lak, bny tmpt cantek kot! ikot!!! haha..ajar nk amek angle yg cun bleh? :p

iKhRam said...

nak ikut...
nak belajar gak...
asyik tangkap main ikut hati jer ni..

eiz_ezzy said...

bestnya. nak ikut, tapi 16mac cuti, haih melepas

syakey said...

indah mulya: jommm lah pegi!! hee. kalau serious nak pegi, bgtauu tauu. tak jadi masalah ;D

ikhram: laii laii. (bukan ajak-ajak ayam, ini betulbetul) :D

eiz: olohhh. takpa, takdak rezki. nanti buat rombongan sndiri pegi :D

♥ Nana BamBam ♥ said...

boleh tak saya join ? hehe

syakey said...

nana bambam: boleh sgt. jom! ;)

Alia Laila said...

YaAllah kenapa baru sekarang saya terbaca ni T__T
Dekat dah USM dengan rumah. Boleh tumpang ayah ja masa dia nak pergi kerja ha. Alaaaa :'(
Buat lagi please please please :'(