Pesta Penang #rukuntetangga

Tuesday, December 11, 2012

splendid time spend with jiran tetangga yang haish taktau nak kata, baik sangat. dah la comel comel. pegi pesta pulau pinang. pegi nak main funfair je ponn :D cuma nak nangis tengok funfair mahal bukan main zzz T__T

IMG_6002
IMG_5957
juniors
IMG_5971-1
rumet sejati uolsss. rumet kata muka tak macam budak final year *malu* muka lebih kurang aje kan? tak nampak macam senior dengan junior kan? nampak macam baya diorang je kan? jawab kann cepat! :))
IMG_6005
rancang naik sky rider, top gun and challenger. tu pun diorang gigih nak naik vortex. tengok saja macam nak pengsan. lepastu belasah naik sky rider. lepastu taknak naik apa dah. tobat nasuha. kuikuikui
IMG_5993
satu hal pasal depa, comel sangat!
IMG_6023
konon nak buat motion. diorang static, orang sekeliling jalan. tapi penat,diorang yang jalan -__-"
IMG_6040-horz
IMG_6094
IMG_6115
IMG_6162
zaman sekolah dulu selalu ambil gambar macam ni!! rindu hoii :')

okeyy. sekian sahaja. hiatus sampai next week. nak pegi kerachut weehee! (duduk penang 21tahun baru pestime nak junggle tracking kerachut,naisss)

30 comments:

onie said...

rindu penang!seriously!

syakey said...

meh meh. bercuti kat penang meh ^^

fatin ツ said...

jangan lupa bawak air & makanan.otw tu mesti lapaq gila.selamat meredah hutan!

syakey said...

haaaa! memang kena tapau lah makanan ye. thankyou for reminding! ;)

azalia hjsalleh said...

rindu tempat nie
1st jln2 dgn classmate kat sini
tahun lepas a day before CHRISTMAS ..

syakey said...

lyaaa, nanti datang lagi! kte bawak awok jenjalan hokeyy ;)

Ash Give said...

meriah yoww.. kemain sakan.. pgi bergambar gambar je kan..

syakey said...

hahaha. yes! misi utama >.<

Nyue said...

wahhhh..cam best jerrr....nk g penang..insyallah..

Lynn Fauzi said...

ruginya lynn pegi haritu awal sgt.. pesta tak bukak lagi.. nak jugak merasa pi pesta kat penang, mcm syok ja.. hehe

Nurhanis Zamshah said...

hanis kan,, ummp hanis kan.. jeles tengok gambar2 kak shakey! cantikkk. :D

Anonymous said...

Nampak kuruih.. :D

Teenager Housemaid said...

nice pictures..:)

syakey said...

nyue: silakan ;)

lynn: haa, lain kali datang lagi. takpe :D

hanis: alhamdulillah :D lens lawa, boleh lahhh ;D

anon: bukan NAMPAK. memanng kuruih. hahaha

teenager housemaid: thank you ;)

safiah sokher said...

beautiful smiles :)

Lyaa Suriany said...

oh penang
meriah nya pesta
lama tak jejak kaki kt sana

iKhRam said...

shakey
tak mampu nak naik benda2 mcm tu

ketar lutut....
boleh bawak ke muntah..

syakey said...

safiah: kan. semua ceria sangat! :))

lya: laii laii. datang penang ;)

ikhram: haa. memang lepas turun tu kena ambil masa 5menet nk stabilkan diri :D

muntah tak sangat. kepala memang spinning lahh. @_@

Cinta Misteri said...

Best nye u alls. Pic taken pown awesome.

Liyaa Mf said...

Eh? Dah lama tak nampak fun fair. Ada lagi rupanya ek? Hahaha! Last pegi masa kecik2 je kut. Paling eksaited nak buai tinggi tu ngan naek kuda. Kalau pikir2 balek, fun fair ni mahal kut. Memang la tiket masuk tak mahal mana. Tapi kat dalam2 duet kuwa cam air kut. Sume games rasa nak maen :D

Laila Mahfol said...

Wow. Suka semua tak ada satu pun tertinggal. Semuanya cantik. (Y)

cik chopu said...

I am sooooo jealous. lama gila kot tak pi funfair T-T btw, syakey memang awet muda sentiasa, ngeh2

cik nana said...

meriah betul pesta peneng ni. lepastu pegi ramai2 lagi lah meriah. lagi meriah bila shakey snap pix. phewittt !

say to easy=) said...

rindunyeee nk blik penang :(

syakey said...

cinta misteri: teehee ;D

liyaa: funfair opkoss ada lagi lahh. haa tahu tkpe, rasa nak main semua, tp sekali naik satu, pengsan kepala dah spinning haha

laila: hehe. makaseh ;)

mas: awww makaseh ats pujian awek muda tersebut >.< haaa mai la pesta penang. bukan slaluuu ;D

cik nana: haha. haruslahh meriah meriah uolsss >.<

say to easy: mai la balikkk ;D

onie said...

takdan masa lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii T_T

syafiqakarim said...

pantai kerachut.

bila nak bawa p sana

-farehakamal- said...
This comment has been removed by the author.
-farehakamal- said...
This comment has been removed by the author.
fathiahRAIHANA said...

aaa semua muka nampak sama aje. hihi. chemistry hebat ni :D