bright and vibrant

Monday, December 03, 2012

laksana bintang jatuh ke riba,
pengsan sekejap di tepi jalan,
entah kenapa ku rasakan hiba,
lama aihh tak buat tone terang-terangan.
 hahaha

al-kisah apabila dah lama tak buat tone bright and vibrant yang dahulunya ku puja. -,-
IMG_5913
muka yipuuu! macam ni ke muka lepas hiking :O
IMG_5916
ehh ehh, budak comel ni geng lahh! kaki peace macam aku jugak :))
IMG_5937
IMG_4763
hari tu ada sesi photoshoot dengan rakan tenaga kelab fotog usm. over uolsss okeyy gigih hambek gambar semata-mata nak letak dalam slide hari interaksi kelab fotog. hiks >.<
IMG_4780
IMG_4787

aku terinspired balik lepas tengok blog ni. very detail and bright gilaaa. :O

26 comments:

Rtp Farra Arisha said...

wow, you're just really good at creating a mood in pictures. hehe, congrats!

cik nana said...

tak sabar nak posing shakey snap. hihi best niii..

onie said...

smart bee :D

azalia hjsalleh said...

nice photo !!! =)

CekbOlat-bOlat said...

anda yg pakai spek ? ayunyaa . heee :D

blog ni hitam yang cntik . bkn hitam biasa . waaah

syakey said...

yup! thats me! :D

ahha,ayu? alhamdulillah. ayu di luar, singa di dalam. hahaha

thankyou. ni pakai background yg bukan betul2 hitam pon :)

GEMUKituMENARIK said...

syakey tahu tak ???

fas suke sangat sangat tengok gambar yang syakey tangkap. rase mcm kembali ke zaman zaman kenangan gitu . hahha !

syakey said...

haha. kenapa kembali zaman kenangan penuh nostalgia pulak? sebab zaman muda mudi ke? :P

duitduitduit said...

oiiiiiii smarttt!!!

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

sangat cantik... ^^

Laila Mahfol said...

waa. cantik semuanya.paling suka yg last sbb nampak kebahagian dlm friendship gitu <3

syakey said...

hehe. kann? memang kitaorang saja buat gelak gelak bahagia. >.<

syakey said...

duitduitduit: weiii, hang ezne ke weii??

si ngokngek said...

lawo lawo.gambar ramai ramai dgn ranting pokok gitu mcm overseas pulak gayanya.hahaha

iKhRam said...

memang terbaek....!!!
meh la ajar saya ni...

iKhRam said...

memang terbaek..!!

cik chopu said...

yeah, lama tak jengah sini. bukak bukak mak aii bright habis. hehe terbaik!

nami said...

good choice.
be yourself :)

Sophie Al-Yahya said...

wah..barulah Malaysia! bright & vibrant.
rindunyaaa suasana ceria kt Malaysia.

kt UK gloomy.. =(

Ash Give said...

baju biru anak mami..:P

'AQILAH said...

cantik nya gambar ! :D

shazzy :) said...

dari dulu sampai sekarang, gambar awak semua cantik :')

Liyaa Mf said...

Alahai. Nanti ada gambar boleh tolong editkan? Hahaha!

anamizu kaito said...

hadoi sharp gila gambar hampa ni syakey !

jenna. said...

guna lens apa ni kak?

syakey said...

jenna, guna lens 50mm f/1.4 :)