another december, alhamdulillah

Sunday, December 02, 2012

IMG_5214 (3)
al-kisah apabila terasa baru lagi buat entry hello 2012. tup tup lahaii disember sudah? so, bakal menghadapi disember dengan kesesakkan waktu sebab lagi tiga minggu je weiii. haa, time tu lah nak submit esaimen, time tu lah nak test, time tu lah nak buat report, time tu lahhh jugak.

apa-apapun, berita gembira harus diwar-warkan ye. *drumroll plssss* study week i dua minggu *cheers* bersiap sedia lahh untuk mengharungi dugaan penuh rintangan dalam masa dua minggu tu. takat sminggu pun bukan main hilang kesepaduan, apatah lagi dua minggu. pengsannnn

takpa, rileks. rancangan rapi dah ada. don't worry,everything going to be amazing. eceyyy
IMG_5851-1-tile
makan biskut macam cicah kopi kann. -,- aku rasa boleh gain 5kilos selagi mana nutella ini menghiasi rak meja ku -,-

19 comments:

*wink* said...

hello kirah..lma x jenguk

Amanina said...

sedapnya..

GEMUKituMENARIK said...

sekejap sangat kan ? (:

moga lebih cemerlang ok syakey ((=

kura said...

macam tu je cara makan nutella. dapnyeeee!

iKhRam said...

sedap.. kadang2 ratah nutella tu mcm makan forrero rocher cair jer.. hahaha

sebenanrya beli juga nutella ni masa kat langkawi air tu.. hahaha

syakey said...

haaa tahu tkpe. nikmat,nikmat. haha

beli nutella kt langkawi? :O murah lagi dakk. lain kali kena borong lebih sikit kalau murah. >.<

wani ezryl * said...

laju je kan.. sekarang dah disember!! wahh byk tu celup coklat! haha

nurdani said...

aih nutella...nyumnyum

nami said...

berkhasiat..
tu yg makin 'sihat'
hiks :D

syakey said...

nami: hello hello. sebarang kutukan padu, sila pakai insurans. haha

nurdani: nyumsssss

wani: haha, masuk gambar je banyak, padahal dok berjimat. haha

nami said...

haha
insurans?
awat?
ampa nk cederakan kami ka?

azalia hjsalleh said...

nutella my fav =)

iiima ❥ said...

amboi celup gitu jer biskut marie tuh dlm balang nutela. dah rupa cm celup dalam cawan kopi jer ..hehe eh btlkan biskut marrie ? :)
boleh pecah2 kan dah biskut tuh dalam balang tuh boleh terus jadi kek batik hahaha :D

syafiqakarim said...

wehhhh apa hg belajar tu
ajar sama lahhh :(


ah.nutellaaaaa. sedap.
kt hostel je aku mkn haha

syakey said...

hang amek calculus kerrrr. kalau yerr meh nak ngajaa :D

kat rumah memang lah, masak dah memcam. kat hostel ni lah di ngap bagi mengisi kekosangan perut haha

cik nana said...

owhhh kalau cicah kopi macamni memang sedap tapi cicah nutela ni pun mcm sedap jugak. grrr..

GEMUKituMENARIK said...

sekejap kan masa berlalu ? kita makin lama makin berusia (:

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

nutella sedap.. ^^

Ash Give said...

good luck..k..

cicah lagi cicah lagi.. biar sampai 15kg hhahaha