sugar ♥

Tuesday, November 13, 2012

abdul wahab
he is so adorable and give me much addiction to keep seeing that-so-tak-menahan-smile. seriously i can't stop grrrrrrrrrrrrrrr dekat dia. haih~ esok besaq jadi anak soleh naaa abdul wahab. (: gigih weii nak ambil gamba dia, dia nak pegang camera weii ingat tu mainan ke hape sekali dia campak, menangis aku. hihi. tapi nasib baik dia behave. pandaiii (gaya abah dia)
abdul wahab
abdul wahab
abdul wahab
abdul wahab
perghh bulu mata mahaii ni. hiks

okeyy. mana p gamba terang-terang aku? pasai apa jadi macam ni? -,-

23 comments:

nami said...

lol
hempas ja abdul wahab uiii..
ciksu bley bli baru :P

Umar Kadir said...

nice tone la! edit kat mana!

syakey said...

yes, hempas cepat! 5D mark 10 menanti -,- haha

umar: thank you. edit guna photoshop ;)

cik nana said...

anonom omeyyyyy. iras iras muka shakey laaaaa.

Lynn Fauzi said...

comeynya budak kecik niiii.. geram tgk dia.. grrrr.. hehe..

p/s : amboi, lawa tone.. bila nak ajar ni.. hehe

ezne_ezee said...

haaa nih gambaq nih tone dia romantik nohhh dulu terang aku silau! hahahha

Anisa Hang Tuah said...

dan sampai bila-bila pun

foto kamu memang terbagus =)

faiq said...

edit guna photoshop? ajar aku weyh..aku suka tone ko..hahaha

Dr Singa said...

nak pinjam bulu mata buleh..?

very the vintage look lah gambar...

Yousof said...

Tumpang grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jugak dekat budak super duper comel ni!! ;D


Hilang kejap masalah bila tengok budak kecik ni kan..

haslinda said...

grrrr...
awatlah omey2 sangat nih???
geram tengok dia. :)

nami said...

fuyyyoooo...
make it 2, pls.. :3

cik chopu said...

jelesh dengan bulu mata dia T-T den takde bulu mata !

syakey said...

cik nana: haha. ya ka? macam jauh bezaaaaa ja. u mana tau muka i ponn hiks :p

lynn:hehe boleh boleh, takde hal nak ajar ^^ mmg gerammmmmmmmmmmm haha

ezne: amboih ngata gambaq aku dulu!!! haha. omeyy noh. nnti aku edit gmbaq hg jd gini ;)

syakey said...

anisa: heeeee makaseh kak! ;)

faiq: mmg macam senang aje nak ajar photoshop haaa pening weiii. aku pon dah suka tone gini. weee

dr.singa: bulu mata mahaiii tu xbleh pinjam haha. haaa, gamba tone mcm ni menawan hati dh skrg >.<

yousof: haaa tau tkpa. bukan takat hilang masalah, lupa habisss kata keje betimbun hahah :P

haslinda: kannnn. taktahan gerammmmmm hihi

Ash Give said...

Comel laaaa.. Kala comelan ku haha

syakey said...

takpa,kau tua dh abu. dia muda. kategori lain. haha

ct kektus said...

pandainya dia wat ekspresi muka. so kiut. :)

hassy chan said...

cntiknye blu mata dia.. lentik!!!
aku ni xd bulu mata pun.. ahakzz

Syazwan Che Deraman said...

dah lama tak singgah sini wey.
gambar kamu sangat berkualiti wey!

محمد رازيق said...

nice pic. lama tak singgah sini

syafiqakarim said...

barney tu dgn dia lebih kurg
hahaha

Yousof said...

Hehehe, lepas tu dapat tengok hasil gambar comel macam ni. Rasa macam na jadi budak kecik semula... ;P