nasihat yang memberangsangkan -,-

Friday, November 02, 2012

memang nasihat abang aku ni sungguh memberangsangkan. rasa nak cekup aje bagi lumat. kalau 10 hengget, macam mana nak beli body camera yang baru. macam mana nak beli 5D mark TEN haha -,-
november
&& haii haii november. haii haii disember. haii haii 2013. haii haii haiii. fuhh, i nak masuk 22 dah ni. lepastu 23. lepastu 24. lepastu 25. lepastu? ce teka. hahahahahah.

kbai.

21 comments:

kura said...

lepas tu kawennnn. wahahaha

cik chopu said...

lepas tu kawennnnnn :D

anakGAJAH said...

macam sekejap jep tahun 2012 ni kan? tahu2 lagi sebulan lebih nak masuk 2013 pula :)

haslinda said...

Lepas tu...
Lepas tu kawen!!!
haha... :)

syakey said...

terer la korang ni tekaaaa. 10points untuk korang. kahkahkah

CekbOlat-bOlat said...

lepas tu kawin ada anak . haha

nurdani said...

gulp. tak lama lagi saya dah nak 25 tahun. gulp. a big biggggggg gulp.

nak kahwin jugak.hehe

syakey said...

cekbolat: perghh ni lagi melangkauu dah ni haha

nurdani: gulp gulp banyak sikit. hiks. jemput lahhh kalaua da makan nasik minyak nanti . >.<

si robot comel said...

mula-mula 10 ringgit pastu naiklah,hihi. ada kwn kampus aku ni dia buat income kalau ada dinner ke, dia buat businness jadi photog. Kalau nak pic instax kena bayo rm 5,okaylah. side income katanya. hihi

aku sambung lepas kahwin,ada anak,ank dah besar pastu anak kawin pastu dpt cucu,yeayyyy!!!! hehe

syafiqakarim said...

knp ramai suruh kawen ni?haha

laskar pelangi said...

kita pun dah masuk 23 bila november muncul.adudududu -____- makin bertambah umur.hihi~;)
tula syakey,boleh buat duit amek gambar.semua gambar yg syakey amek,tiptop ok!

nami said...

kawen ngn sape? ade calon da? :P

drzirakudo said...

nk teka kawen gak ah

syakey said...

robot comel: hahaha. insyaAllah wehh. anak cucu cicit semuaa >.<

idea bernass jugak eh. sikit2 lama2 jadi bukit. hiks

syafiqa karim: itu lahh. muda lg ni suruh kawen hahah. kau bla lg weh? :P

laskar pelangi: 23?? weee. knuri nanti jgn lupa ajak! mesti kat kota bharu kan. boleh lah nak pegiii >.<

makaseh makaseh ;)

nami: ada dah aih calon. Allah dah pilihkan dh. hiks >.<

drzirakudo: hahaha.

Yousof said...

lepas tu kawennnnnn > hidup bahagia bersama suami tercinta > menimang cahaya mata > berat badan bertambah sengan jayanya ;P



Lebih baik mulakan daripada tunda tunda dan tunda. InsyaAllah berani tu akan datang kemudian.

syakey said...

aaaaaaaaaaa. okey. kansel kawen. hahahahah >.<

takpalah. trima seadanya. ehh. haha. xberkait aku tahu.

Ash Give said...

November rain

ct kektus said...

lepas 25, 26 lah kan. hehee :D


dari sepuluh ringgit up jadi 1000 hengget. :D

nitnot said...

boleh buat bisnes wehh. krik krik lepastu ehems

syakey said...

ash: mmg hujan sokmo

ct kektus: perghh. sratus pun tak, langkau trus 1000 >.<

nitnot: krik krik apakah hahaha. >.<

Cik Eka said...

mmg cntik2 gmbar awak..
try la buat side income..