entri penuh bermakna

Tuesday, November 06, 2012

lama tak buat entri so far this week. pheww. tak sompat dik nun. hiks. okeyy. weekend hari tu memang terkezut perut i sebab entah macam mana boleh sumbat macam-macam sampai hari senin tu still rasa full lagi -,- well, perut yang ramping kan, mau la terkejut haha. melainkan duduk rumah kaklong. tu cta lain. haihh rindu kaklong. bila nak p lepak kelantan lagi ni. T__T
lama tak makan laksa yang mengancam. pasar malam pun laksa tak berapa nak mengancam dah la ni. kena aku masak jugak baru sedap sangat puas makan (hahahaah fakta tipu)
benda aku tringin sekarang; mee rebus  stulang dekat larkin. slurpppp.
rindu pulak waktu sakit. hiks. abah selalu buat macam-macam kalau sakit. siap bawak sampai katil. :') kenapa time sakit, suka cari perhatian -,- ingatkan kecik-kecik aje, dah besar pon mengada haha
nephew
arghhh. cuti minggu depan!! nak jumpa budak kenit grrrrrr ni. sangat grrrrrr dengan dia. grrrrrrrr. kbai

17 comments:

nami said...

kurus dlm inverted comma kan?
"kurus" camtu? :P

kura said...

wahhhh.. pinggang ramping uuuu!

syakey said...

nami: huishh jangan tegoqqqqq hahaha

kura: memang uuuuuuuuuuuu hahaha

chemay said...

kalau nak gi makan sup tu kat larkin tuu.
mohon ajak kite sekalii.
hihih
>.<

Indah Mulya said...

foooddddddd..fooodddd..argh ni yg xsaba nk blk png ni..kmpunan nk mkn mnde sedap..huhu..terliur T.T

azalia hjsalleh said...

arghhhhhh sedap =)

syakey said...

chemay: hahaha. masalahnya penang and johor tu T__T cane nak pegi wuwuwu

indah mulya: laii laii, mai penang laiii hiks

lya: arghhhhhh. dia tu lagi slalu post makanan! lagi arghhhh tahu?

hanabunga said...

Sedapnyaaaa laksa tu!

Ash Give said...

tau la nak sakit..sbb nak bermanja manja la tewww hahaha..

mkn bnyak gemok!! :P

anamizu kaito said...

todia aih aku tiap kali masuk blog hg ni kirah mmg jd lapaq tmbh plak tgk gmbaq mknan T______T

Botak said...

oooo kuat makan.,
cuba try bakso yg orang jual tepi longkang., sedaappp., menyelerakan..

ct kektus said...

laksa sedap weh. tetiba jadi teringin. :D

syakey said...

hanabunga: laksu mmg sedap :D

ashgive: hoiii, jgn mention gemuk2. aku allergic. hahah >.<

anamizu: hihi. ampun ye kak. ampun :P

ctkektus: samaaa :(

nitnot said...

aaaaaaaaaaaaaaaa masuk blog ni mesti kita laparrr!

syakirah izwanie said...

Fakta tipuuu. Ok, boleh pulak dtg singgah blog ni waktu hujan. Tetiba banyak pulak gambar makanan. Memang perut berbunyi la kannnn (: Lama dah tak makan laksa yg kaw-kaw pedasnyaaaaaa. Fuh.

aiEz said...

kelaparan pulak tgk malam² macam ni...=.='

merapu said...

comelny, ade lesung pipit, huhu