so far today! salam aidiladha (:

Friday, October 26, 2012

my very own version of paris. nyummy. its green with fat cat yang tak photogenic tak macam aku kann. haha. they need more practice. ummu, sila ajar kucing-kucing ni please. hahaha

 im bored and takda keje waiting for my sister solat. ini hasilnya:

balik rumah memang keje tak jalan. oh, how im gonna face all the notes and project and assignments. wuwuwu. more cuti pleaseeeee

32 comments:

nami said...

Sangat cantik..
Gudjob :)

ezne_ezee said...

tgok kucing hitam neh aku ngantok! yang oren aku asa nak cium! tgok gmbaq ampaaaaa semuaaa kakak n padi aku asa nak pi!! grrrrrrrrrrrrrr

syakey said...

nami: thankyou!! i am so into this tone noww hahaha take note pls :P

ezne: hiks. peghelih rindu hiangggggggg!! :)

cik nana said...

gambar2 sangat cantekkk
eh, kucing2 tu hensemmmmm lah !

*wink* said...

bestnye...selamat ari rya

kura said...

wah. dah habis potogenik dah kucing2 tu wo. hahha

syakey said...

cik nana: kucing gemukss makan tdoq ja mau tak hemsem haha. eh, thx ;)

wink: slamat raya ;)

kura: belummmm. kalau photogenic, dia kena snyumm haha

Umi Anaan said...

alooloo..comeynye kucing.rasa cam nak cium berkali-kali..hehe

syakey said...

kucing. sapa pon cant resist. >.<

CekbOlat-bOlat said...

cntiknyaa gambar gambar ni . =D

nice job . perlis ke kedah ni ?

said...

jom baca rahsia sy =)

Khalilah MNor said...

Really nice pics there...! ;) Hye syakey, salam kenal too~!

said...

kucen tu comei! i love kitties!! Hehe

amy syahirah said...

pandainyeee amik gambar!! the cats are damn cute! lepas ni boleh shoot kita pulak, eh. kiki :)

syakey said...

cekbolat: perlisss :)

ain: can't resist, i am. >.<

amy: thx. sure, tkde masalah >.<

Anonymous said...

edit pakai apa ni?

comeliness_zaty said...

meow meow..knape lah comey sgt tucin niee..geramm

si robot comel said...

mata kucing tu menawan,redup matanya, waahhh. hihi

nurdani said...

last pic tu saya suuuuuuuuuuka sangat. sebab ada unsur air.hehehehe

Indah Mulya said...

Love ur pics! and ur cats too! ^^

a t h i r a h said...

ngahahaha~
kucing aku x daya weh..smulajadi gila camera..smua lak tu =="

Allya Syahirah Riff said...

awesome gilaaaa! :D

syakey said...

anon: photoshop :)

zaty: diorang mmg comelss!!

robot comel: redup mata mu menawan kalbu hahaha >.<

nurdani: tu hujan menitis meniti kaca ditambah dengan efek lampu jalanan >.<

indah mulya: thankyouu!!! :)

ummu: hg dok train dia. dia kenai camera memandangkan hg pon kaki camera XD

hanabunga said...

Cantiknya semua gambar!!! Gambar last paling hana sukaaaaa :)

syakey said...

heeeeeee. suka jugak!! >.< makaseh ;)

azalia hjsalleh said...

kalaulah awok dkt sini.. mesti saya dh book awok amikkan gambar graduasi kita akhir bulan ni

Yousof said...

Dulu, kini dan sampai bila² aku suka tengok kucing tidur, selesa + nyenyak habis. ;)


Gambar last tu teh o ais kah?
Aku ada perasan gambar ni dekat FB tapi dah diedit, kau buat eh Syakey?

syakey said...

lya: itu lahh. tkde rezki nk jd fotografer lya. btw, congrats dh graduates. bestnyaaa ;)

yousof: haa. kt fesbuk ada upload tp aku edit :)

bukan. tu cermin kereta, air hujan + lampu jalan :) heee

Ash Give said...

suka sawah padi.. bebaru ni pgi jitra .. teruja banyak sawah padi..

laskar pelangi said...

eiii..rasa nak tarik je misai si kucing yg hitam putih tu.dah mata layu nak tidor lew tu..hik3

syakey said...

abu: tengok sawah rasa tenang dan damai gituuu >.<

laskar pelangi: memang. diorang keje makan tdo makan tdo. tu gemuk. haha

nitnot said...

jeles nyeww! cantik semua. lelagi part kat sawah. kita tak pena g sawah bendang, sobs.

memang kalau balik rumah, semua kerja tak menjadi.