masih

Friday, October 12, 2012

aku tanam cinta itu 
demi menyantun diri 
demi memperkasa hati 
demi diri yang telah lama dibiar sepi 
sepi tanpa cinta ilahi 

Allah, 
perkukuhkan cintaku padaMu. 

#feeling A Samad Said sat. pengaruh ezne ah ni -,- && itu dvd yang dah di burn nak bg dekat "client" weehee. FOC okeyy. :) nanti insyaAllah share gambaq dalam tu pulak ^^

23 comments:

nami said...

awwww..
perempuan nye :P

zila manaf said...

wow. mabeles hehe

Gillette Flores said...

Semoga Allah turut memperkukuhkan cintaku terhadap-Nya.
Amin Ya Rabbal A'lamin :)

Nur Afrina said...

Semoga Allah perkukuhkan cinta kita semua padaNya :)

azalia hjsalleh said...

eceyh,, puitisnya dia
baguslah boleh buat hobi baru
selain dri amik gambar cantik2

haney said...

comey je :)

Myra Abdullah said...

i liked!! ^-^

CekbOlat-bOlat said...

sama saama perkukuh :)

syakey said...

nami: then, xkan nak jadi laki? @_@ haha

zila: hihi ^^

gillette: aminn (:

afrina: insyaAllah (:

lya: haha, puitis style hentam saja lahhh. :D

haney: hihi :D

myra: weehee tq ^^

Hanamiko Sakura said...

wahh! kak syakey jiwang la.. hehe

Rin Saharina said...

auwwww,sweet sgt puisi ni :))

Botak said...

sampul dvd tu ade love? pe kata bubuh gambar tengkorak., mesti kool habis..

wani ezryl * said...

CD envelope pun dah comel! ^^

hanabunga said...

Waaah "client" apa tuu? :)

syakey said...

hanamiko: jiwang sekali sekala :D

rin: ;D

botak: tak gegurl lah tengkorakk huhu

sis wani: hihi. pompuan, biasalah :D

hanabunga: nak panggil customer, mcm tak customer. so client lah kononn :P

Umie Naziera said...

doa yg baik,alhamdulillah..amin :D

LadyD said...

merah jambu cinta dia...

laskar pelangi said...

comel je love love tu:)
syakey ni mmg kreatif orgnyeee...;)

Laila Mahfol said...

waaa, cantiknya. tak sabar nak tgk gambar dalam tu :)

syakey said...

umie: amin :)

ladyD: haruslahhh ;)

laskar pelangi: bukan kreatip ni,ni namanya suke buat keje bebukan :P

laila: heee akan dtg ^^

Ash Give said...

aminnn..

Azza Azman said...

wahh...kad apa tu kad kawen ke..

syakey said...

ashgive: aminn

azza: mmg kad kawen. haha. tu sampul dvd lahhh sis ;)