hujung minggu

Monday, October 29, 2012

cats
hujung minggu lepas memang tahap "kerajinan" (in opposite way. taknak sebut malas :D) adalah sangat tinggi. konon bersemangat bawak buku banyak-banyak sekali end up dengan baca satu chapter nota je. SATU. -,-

err but who cares? barang lepas jangan dikenang. haha. its okeyy, hari ni dah pecut 1500m untuk cover balik mana yang tertinggal. anyhow, looking forward for mid semester break. weehuu. 
terasa seperti hantu kak limah version kucing mengintaii -,-
motip? makan magnum 3hari berturut-turut. terasa macam badan naik seploh kilo -,-

kbai. sambung memecutssss.

24 comments:

nami said...

gemok!!!
kekeke

haney said...

suke gmbr yg last :)

syakey said...

nami: hello. fitnah itu dosa okeyy -,-

haney: hiks. suka jugak! tone dia jadi gitu, dengan shadow tu. ;)

azalia hjsalleh said...

nk magnum!!

Yousof said...

Hujung mingguku penuh dengan buku.. ;P


Kucing aku sama warna dengan kucing kau yang first tu dan sekarang tengah tunggu masa untuk memberanakkan zuriat lagi.


Terasa macam nak makan magnum jugaklah, dapat tambah 5 kilo pun dah ok.. ;D

Dr Singa said...

saya suka kucin tiga rasa eh.. tiga warna tu!!

Faaein Talip Roy said...

ni guna lomo lah ni eh?

Lynn Fauzi said...

jeles.. tone lawa gilaaa! lynn duk try buat tone camni tapi x jadi2.. haih geram ja..

gambar kucing mak limah tu unik... hehe.. :D

p/s : syakey pandai amik gambar kucing.. smua menjadi.. :)

Lynn Fauzi said...

jeles.. tone lawa gilaaa! lynn duk try buat tone camni tapi x jadi2.. haih geram ja..

gambar kucing mak limah tu unik... hehe.. :D

p/s : syakey pandai amik gambar kucing.. smua menjadi.. :)

syakey said...

lya: bli kedaiii! :P

yousof: kucing memang sokmo pregnant -,- hahaha.

bli bli. jom jd gemuk reramai hahah XD

dr.singa: eh ehh. haha

faaein: tak kak. ni guna camera dslr lah. edit guna photoshop :)

lynn: haaa! syiok kan tone ni? im so into this tone skrg. heee. and ni tengok tutorial, tak ingt link mana. for photoshop. sebab minat vsco film. tapi presets dia untuk LR kena beli. wuwuwu. dapat buat yg akan2 pon boleh lah >.<

cik chopu said...

amboi. sehari berkilo kilo naik ke setakat makan magnum? haha

Laila Mahfol said...

Semakin awesome gambar syakey. Suka semua :D

syakey said...

mas: hahahahaha. perasaan aku mmg over sikit >.<

laila: trima kasih!! hiks. sedang mengasah lagi ni ;)

kura said...

aku suka ayat ni - looking forward for mid semester break. weehuu.

haha...

Indah Mulya said...

ur pics mmg lawa..love the tone! angle pn cunnn. u stay kt bayan baru? wah tak jauh dari rumah je tu :)

chemay said...

suka sangat gambar mata kucing tilik tuuuuuuuu!
>.<

syakey said...

kura: aku pon sukaaaaaaaaaa hahah

indah mulya: thans a lot ;) eh tak. i sungai nibong. ahha, keje penang kann ;)

chemay: hiks. kilauan gituuu haha

Ash Give said...

gemok jugak!! hahaha
dah strt cuti ker..

DariMataHati said...

Heee... blog gmbo2 best gak...

laskar pelangi said...

bestnye makan magnum! yummy~~:)
comelnyeeeeee meow posing!hihi

Myra Abdullah said...

suker glewwwww pic ade awan tu..
macam dalam citer cartoon wooo =)

beautiful!!

keep update awesome pictures syakey!!

i'm gonna be your fan after all~=)

syakey said...

abu: hoii kutuk aku!! haha. belum la wehh

darimatahati: memang blog gamba best! senang >.<

laskar pelangi: meow meow ni semua bekas ANTM hahahaha

myra abdullah: alhamdulillah. awan Allah cipta mmg awesome, cantik! ;)

hiks. makaseh. ^^

Yousof said...

Semakin comel kucing itu, semakin tinggi tahap kesuburannya.. heheheh

nitnot said...

Kucing itu comel. Tapi kita tak suka kucing! rawrr haha