graduation photo "outing" around usm

Thursday, October 18, 2012

mulut bermadah menabur janji,
cinta disulam terkubur lagi,
jiwa terkorban menjadi saksi,
laii maii tengok gambar graduasi.

hahahaha
graduation day usm
graduation day usm
graduation day usm
graduation day usm
graduation day usm
graduation day usm
graduation day usm
graduation day usm
graduation day usm
graduation day usm
graduation day usm
graduation day usm
graduation day usm
graduation day usm
baru aku perasan, aku tak reti handle orang -__- which means memang i-am-so-into-takde-motif-punya-gambar. gambar muka orang nak mintak posing memang sungguh failed. tapi kalau candid moment takpe jugak. takleh buat bisnis ah gini. huiii

kena prektisss. tahun depan abang aku nak kawen. eh, ada kaitan tak? haha

19 comments:

nami said...

nice la ni..
next time try lg..

Umar Kadir said...

apa pun gambar still lawa la! good job!

si robot comel said...

takpe, prektis makes perfect org kata, hihi. gambo ni cun juga apa :)

nurdani said...

cantik la gambar2 tu. kalau dapat sponsor ni alangkah bestnya.hahahaha

drzirakudo said...

lawa gila gmbar !!!

azalia hjsalleh said...

nak sgt awok amik gambar konvo kita..
malangnya awak jauh =(
tp nanti make sure awok jd photo-G masa kahwin kita tau!!!
please kakak?

syakey said...

amboihh. kakak satu hari je ponnn :P

kta dah berkawan as membe blogger since 2009. memang sangat berbesar hati kalau awk nk kte amekkan. free pon tkpe >.<

laskar pelangi said...

yg ni pun dah lawa lahhhh syakey.eiii exercise mata tgk gmbr comel comel camni...geram tgk!bila la dapat merasa pakai dslr ni.sob3

a t h i r a h said...

syakey!! gamba org memang susah nak amik..sobs..but ni dah meletopss sangat dah! hee

miss zulaikha said...

nice sgt sis!
cantik USM :D

syakey said...

ummu: haaaa memang susah! tapi kalau dengan membe okeyy ja :D takpun bebudak hihihi

ika: opkossss la usm cantik heeee usm d hati kta gitewww ;D

najwairina said...

alahai kita balik yang excited tengok sume pictures ! awesome la awak ;)

onie said...

acecececey,tahun depan ada job dah dia :D

nitnot said...

cantik gila gambar !

anamizu kaito said...

aduh ruginya masa aku konvo 2009 aritu x kenai hang syakey.. kalo x bleh mintak tlg jd fotografer.hehe

syakey said...

najwa: hee terima kasih yerr ;)

onie: job lahh sangat. hahaha. taknak ambil job. just buat sukasuka ;)

nitnot: trimasss! ;)

anamizu: hahaha, kot kalau smbung belajar, boleh lahh nanti ;D

Ftn A said...

Lawa! Dah ada gaya pro ni. Bytheway what kind of lens that you used?

Yousof said...

Seperti biasa, gambar kauw lawa²!


Abawe ke yang nak kahwin tu? Seronok la dapat bergambar sakan nanti ek.. ;D

Ash Give said...

canteknya gambar konvo.. blh masuk majalah dah..