from kota bharu with love. lomo version ;)

Friday, October 05, 2012

kali ni aku keberatanss nak share gambar lomo mo mo aku. sebab muka sendiri banyak sangat. ampun beribu ampun ya. dia bukan apa, bla pakai dslr ni, mmg jarang sangat camwhore muka sniri so lepas gian ahh ni hoho (alasannnnnnnnnnnnnn -,-) 

okeyy. ramadhan hr tu sminggu stengah buat kunjungan ziarah penuh kasih sayang jumpa anak sedara tercintess. layannnn. camera superheadz uws, film lomography x-pro chrome. 
awan yang super awesome tapi takleh lawan ke-awesome-an penciptaNya ;)

kbaiii. keje banyak. -,-

21 comments:

Dr Singa said...

queen of Lomo!!!!!

nurdani said...

comelnya girl tu...macam model pun hado ha.

syakey said...

dr singa: xleh queen lg. gmba bulum cukup unikkkk

nurdani: jgn jd model sudah, i tak kasik restu huhu

azalia hjsalleh said...

lya x penah jejak kb lg.. hukhuk

syakey said...

datang lahh, not that bad. ;)

Umie Naziera said...

cantik kot..seyes jeless uuu..hahahha

onie said...

ohsemmmmmmmmmmmm! :D

Lynn Fauzi said...

mahal x camera lomo yg syakey beli ni?

anamizu kaito said...

awat semart2 ngat aih gambaq ! =P

syakey said...

umi: laii laii pakaii lomo :D

onie: yeahhhhhhh :D

lynn: xmahal. rm100 je lynn tp habis duit dkt filem lah :)

ana: lomo punya pasaiiiiiiiiii :D

syafiqakarim said...

gua masih xreti nak guna kan di mana lomo ni. heh. cun beb

cik chopu said...

comel nya anak2 sedara terchintas hihi

syakey said...

syafiqa: tak kisah weh ktne, jnji kau tngkap je gmbar :D

mas: hiks ;D

iqmal said...

gambar diana f+ x de ke?

syakey said...

diana f+ gambar hancusss -,-

Yousof said...

Super cute girl tapi gadis bertudung biru tu pun tak kurang comelnya ;D


Awesome. Allah Maha Besar.

Momo said...

tantek nye model2 tu..

syakey said...

yousof: alhamdulillah XD

momo: tee hee :D

laskar pelangi said...

rindunyaaaaaaaaaaaaa nak balik kb ;(

syakey said...

bizi intern lahh tu. sabaaa. tunggu raya haji eh. :)

BENA said...

bena pergi cuci film. sekali kosongggggg org kedai ckp. frusttt sgt. huuu