shaped bokeh

Friday, September 21, 2012


prasan tak bokeh i lovelove gitu. XD seblah tu bentuk bunga tulip :D && pestime pakai filem color negative iso 400. dah 4filem tak pegi develop lagi. nekad senin minggu depan nak hantar develop. nyummy! tak sabauuuu
 
mula dahh jadi gegurl zzz -__- 
keep calm and grow a moustache

yes, keep calm and PERGI BUAT KERJA! itu baru betul. :D

23 comments:

Nami said...

Nice!
Btw katil bru bgn tido ker?

cik nana said...

semattt wohhh bokeh tuuu. cantikk sangat gambar. sukeee!

syakey said...

nami: baru seniiiiiiiiiiiii kedut kedut haha

cik nana: teehee :D

nurdani said...

berminat sangat nak jadi macam syakey. gambar power2

syakey said...

no u don't hv to. jadi diri sendiri, lain org lain bakat. kan? :)

Myra Abdullah said...

wah chaanteknye...
cane wt gune bokeh ni..
ajar laa..

pleaseeee....

ezne_ezee said...

nanti tgkap gmbiaqqq aku kena buat cengginiii hahahh!

onie said...

syakeyyyyyy,hawat gamaq ang semua smart-smart eh...geram aku nak cubit...

comeliness_zaty said...

canteeekkkkk ;)

| p u t r i m e r a h j a m b u | said...

salam dik, sis selalu dtg blog adik usha2 gmbr smart giler..actually sis ade problem nak tny ngn adik pasal blog..then dah add adik kat fb tapi belum aprove. huhu problem nak upload gmbar dlm blog, tp tak boleh sebab melibihi limit saiz picasa web album..boleh adik gtaw, kalau nk upload gmba dlm blog ni adik upload cmne?penah jd cm akk tak?ke upload guna URL?boleh share?

azalia hjsalleh said...

apa plan dgn bunga bunga tu ?

wani ezryl * said...

wahh those flower cuts utk buat apa? i love creative stuff!

syakey said...

myra abdullah: tengok sini http://ejadfotopoyo.blogspot.com/2011/10/tips-diy-bokeh.html

:)

ezne: ada duit, kerja jalannnnnn hahaha :P

onie: cubit lahh kalauu boleh :P

syakey said...

comeliness: teehee ;D

putri merah jambu: haa akak, fesbuk mmg lambat approve org. sbb kdg tkde pon mutual friends. tak approve sesuka hati :|

melebihi limit size? hm, gmbar besar sgt ke camne? sbb kami uploda biasa je. tkde pernah pulak problem. if not, pegi dekat picasa album tu. lepastu g dekat gmbar yg dh d upload tu. then ambil url dia. ponn bolehh mcm tu :)

lya: tempek2 sbg hiasan :D

wani: sama laaaa, suka jugak :D tu nk tempek2 buat hiasan :D

Lyaa Suriany said...

suke tgk gmbr gmbr trsebut

si robot comel said...

filem aku dah masuk ke-empat tak develop lagi, sebab bapak aku tak nak bawa pi kedai yg boleh develop tu,sedih.

Lynn Fauzi said...

sweetlah awak, dah jadi gegurl... hehe.. amboii, dah pakai filem negative dah haa.. gambar mesti lawa.. :D

Nami said...

Seni mende..
Mcm org seramai kot..
Wakakkaa

laskar pelangi said...

nak bunga tu boleh?tampal dekat bilik.gegurlz gitu!hik3
dak syakey ni mmg kreatiffffff sokmo. eh terkluar klate. ahaks:)

nami said...

serabai*
hp typo

cik chopu said...

haisy bright bright belaka. lawa ooo

si ngokngek said...

warna yang bikin terang tu mmg jd ghairah tau..kahkah
nk jugak beg tu

Dr Singa said...

cantikkkkkkkkk bokeh yuuuuuu!!