my current reading material & today's breakfast menu

Sunday, September 16, 2012

just bought it last week. was reading the first topic. (: and i am pretty darn sure it would be one of the best.
satu lg penulisan ustaz pahrol. baca ni mmg tacing sangat. :') tp this was publish in 2010. susah nk dpt dh. luckly le sistahh having the same hobby (:

and today's breakfast menu. nyumnyum which equal to G. :D
pernah dengar tak, jangan benci², nanti last² suka. hambekk kau, tu la benci lg kan syakirah kan?? dlu tak ske gmbar edited skrg bukan main lagi. dlu tak ske gambar washy washy skrg aku tgk makin lama makin pudar je gambarnya. -__-
 

33 comments:

nurdani said...

hahahaha. betul tu. saya sendiri dulu macam tu.ngahngahngah

nami said...

isk3..
sedap nye makanan tuuuuuuuuu :D

Nur Afrina said...

Saya ondaway nak cari buku 'sebelum aku bernikah' Nanti share ye best ke tak buku tu :D

syakey said...

nurdani: hahaha. srupa la kta. bahaya macam ni. takleh benci2 XD

nami: tgk lerr sape masakk hahaha

nur afrina: dkt popular, tak smpai lg stok. but mph ada. :) takpun bli online dkt langit ilahi :)

bku tu mmg best. sbbnya dah baca dh artikel hilal masa dia menulis tu seblom compile jd buku :)

Syazwan Che Deraman said...

pelik je rupa hot dog tu.
kentot.
hahahaha.

syakey said...

nama pon sosej koktail. huhu

zulhilmi tempoyak said...

eden byk buku motivasi.. tp masih kurang motivasi ni. hahaha

btw.. awk.. tlg buatkan sket.. :D

Cik Akma said...

sy suka sgt buku tulisan Pahrol Mohd Juoi. penulisannya terasa dekat dgn diri kte.

Cik Akma said...

sy suka sgt hasil tulisan Pahrol Mohd Juoi. penulisannya trasa bgitu dekat dgn diri kte.

syakey said...

agreed! ;)

azalia hjsalleh said...

tajuk buku sebelum aku bernikah tu cm best! citer pasal apa tu?

syakey said...

lya: itu buku more to motivasi. compilation of hilal asyraf punya artikel dekat langitilahi.com

and ada penambahan.

dia share pengalaman dia, and idea dia, jugak dr beberapa org yg berpengalamn yg beri nasihat dekat dia.

belilah lya. bla bc, ia membuka minda kta kepada apakah sebenar tujuan sebuah perkahwinan tu. how to rprepare ourself. buku dia nipis ja. senang nk bc. :)

laskar pelangi said...

kita selalu jelly jelly tgk gambar syakey sentiasaaaaaaa memukau mata yg menengok ni.ish cubit kang!
Hihi =D


Suka jugak baca buku motivasi.Kalau dah habis buku, sekarang kan banyak web web yang berunsurkan motivasi :)
Yummy! Sedapkan dia breakfast. Hari hari breakfast camtu, naik jugak badan kan. Huhu T____T

Nia Ridzwan said...

buku ustaz pahrol sume best3!hihi

takda lah washy sangat tu. still bright :) cantek!

Faaein Talip Roy said...

hahaha.. tu lah jangan suka benci2..

huhuhu.. perghh.. ustaz pahrol tu.. ada kat umah... tak baca lagi...haih rasa nak balik.. nak amik buku tu bawak ke sini pulak..

amboi.. western sungguh breakfast dia.. =P

Hani Othman said...

saya pun tgh start belajar edit gambar... ni plan nak beli DSLR plak... ehehe

hazanis said...

sebelum aku bernikah?mcm best je..:))

nitnot said...

nak borrow satu buku motivasi tu can ah? haha

tak pernah beli buku motivasi even dah tahu diri ni tak bermotivasi harhar

awak telah buat saya lapar. tskk

comeliness_zaty said...

mcm best je buku hilal asyraf tu.nnt nak try carik lah. btw, ur pic so cantek! dan boleh jadi, ape yg kite suke blh tuka jd ape yg kite benci jugak..hehe

merapu said...

cantik la gambar, bende biasa tapi nampak megiurkn, huhu, nice presentation dear.

hassy chan said...

peminat novel yee...
btw gmbr2 tu cantik..
pndi tgkap gmbr hehehe

ezne_ezee said...

ambui bila nak bernikah? ambui ambui ambui xmau naa awa xmau naaa hahahahha

onie said...

weiiiiiiiii,sedap wei bekpes kauuuuuu :D

ch000tz axoera ヅ said...

dah tak mampu nak membaca novel mcm dulu dah hehehe

Yousof said...

Nak cuba carilah nanti insyaAllah! ;)




Kebetulan sebelum baca entri ni aku terbaca info belah atas kanan tu..


Aku pun perasan, makin washy washy.. hihi Biasalah tu, citarasa manusia berubah-ubah.

Amanina said...

ulat buku nnti boleh la pinjam..hehe

El-Janna said...

berkenan dgn buku tu. sblm aku bernikah.. beli kat ne yunk? skrgg ada kuar lg x??

syakirah izwanie said...

Siapa dia di hatiku? Macam menarik je buku tuuuu.

anamizu kaito said...

hehe tu la ha kan dedulu kemain lg tak suka kan? ha kan?hehe

Aweyn said...

tergoda dengan mayonis n fries

si ngokngek said...

benci syakey!..aku baru ja ingat nk beli buku"sebelum aku bernikah" tu..hang dah beli dulu..ceit!

eh beli bookstore ke online

TiranaAduka said...

salam kenal

Ash Give said...

blh la baca baca buku sambil makan makan.. asyikkk..