le sister graduation day

Friday, September 21, 2012

alhamdulillah. everything went well. even though kaki bagai nak tercabut ke hulu ke hilir. but at the end, bila kakak cakap berbanyak trima kasih dekat awa (which is me :D) so mmg relief and happy! ahha. so, congratulation dear sisterr! ramai lerr pulak grad. hr tu bawee bulan 3. angah bulan 9. acik bulan 3/5 tahun depan and insyaAllah i punya turn la pullekk bulan 9 tahun depan. teehee.
 
 bought fresh flowers for sister. berjam pilih. coz, okeyy ini cantik tak masuk gamba, ini cantik tak ini cantik tak. -__- haha
 
 its raining heavily masa tengah hari tu. memang jalan banyak sangat. lumpur sana sini dengan kete pon tayar berendam lumpur
 
 syiokk tengok. agak-agak ade tak orang nak ambil gamba aku mcm ni nanti T__T
 
kahkahkah. ni teknik gambar takpayah super impose. senget-senget badan dah boleh nampak kurusssss. XD 

selamat bergraduasi semuaa!! (:

30 comments:

ezne_ezee said...

hok last tuhhh seghakkk berganda!!

Lynn Fauzi said...

boleh dah amik gambar lynn convo nanti.. hehe :)

Nami said...

Wahhh.. Mariah nye la haiii...
Untung kan kalau ade photographer mcm awak..
Tayah Le byar2 :P hahah

syakey said...

ezne: awww. toceyy toceyy :D

lynn: haa, boleh sangat ;D

nami: tkdelah untung mana. sape ada camera tu je untung XD :P

keli menari said...

huwaaa !! tahniah tahniah ! lepas ni tengok syakey bergaya dengan jubah bagai tu pulak, tah pose camne lak dia.haha

nur athiqah said...

ala..line tenet lmbt..nk tgok gamba..weeeeheee :)..btw...congrat 2 ur sis ya

Botak said...

orang lain punya konvo., kita tangkap gambar nampak cantik.,

sendiri punya konvo., orang lain tangkap gambar nampak cam hodoh.,

hahahaha..

azalia hjsalleh said...

online dkt kolej.. susah kita nak usha gambar2 chantik awak.. sbb kelajuan broadband yg segan2 gitu..

wani ezryl * said...

happy graduation's day to ur sis! :)

nurdani said...

tahniah sebab your sister dah konvo. hehe seronok tengok

Nami said...

Ceyyyy
Boley la die ade camera...
Kami De camera hp je. :P

diba said...

wah..cntik je sume gambar!

syakey said...

keli menari: ahha. insyaAllah ;)

nur athiqah: tak dapett nk nolong :D

botak: haa, agak memahami di situ. hahah

syakey said...

lya: blk rumah nanti tgk :D

wani: tq! ;)

diba: itu semua jasa baik camera je ;D

Syafika Zainol said...

jumpa kak syakey smlm. busy beno ambil gambar, segan nk tegur. btw, orgnya sama mcm dlm gambar..CUTE :)

Syafika Zainol said...

jumpa kak syakey smlm. busy beno ambil gambar, segan nak tegur. btw, orgnya sama mcm dlm gambar..CUTE:)

si ngokngek said...

kalau ambik gambar kawen pun boleh nnti..haha

syazawati ramly said...

sha! kakak hg kos apa? master ka? haha tahniah utk kak hg yer.. :)

syakey said...

syafika zainol: teehee. tkdelahh. biasa2 aje. tu pon kalau nmpk smlm tu mmg dah belengas tahap brapa dh tu :D lahhh kenapa tak tegurrr. lg best kalo tegur. kalau ada ternampak lg tegur hokeyy? ;D

si ngokngek: haha. bakal. tahun depan abang kawen XD

syaza: kak aku kos pengurusan. dia buat PJJ bukan full time mcm kta (:

Syafika Zainol said...

inshaAllah :) rumah saya dgn usm tu dekat sgt kak syakey, bila2 ada jodoh jumpa lagi la tu xD

Umar Kadir said...

apasal gambar lawa sangat ni! pakai lense apa je?! Loike giler gambar!!! :D

comeliness_zaty said...

bertuah ur sister ade photographer mcm anda..tak payah upah org laen amek gambar konvo cantek2. ;)

syakey said...

syafika zainol: okeyy insyaAllah ;)

umar kadir: thankyouu! ni semua hasil jasa baik lens lahh hihi. pakai prime lens 50mm. && f/1.4 ;D

comeliness: ahha. bertuah ada camera serba bolehh je. hihi tq btw ;)

laskar pelangi said...

haruslah semuanya super hebat!tahniahhhhh pada sis kepada syakey:)
insyaAllah kita konvo bulan 9 tahun dpn gak.hehe

syakey said...

insyaAllah aminnnn ;)

Ash Give said...

tahniah kpd sister ko.. meriah, gambar pun cantik cantik.. takpayah upah photographer hehehe

syakey said...

haaa. upah aku aje lahh. takdak duit keje tak jalan jugak XD

cik nana said...

nanti kite nak konvo turun utm, amik kan gambar kita byk2 n cantek2 mcmni. hihi.

merapu said...

cantik gambar, leh amik job wkt convo ni, de wat promotion tak, hee

syakey said...

cik nana: bolehhh. XD lgpon insyaallah thun dpn ada amek gamba konvo kt utm XD

merapu: :D promosi,bankrup lah XD