high school love reunited

Monday, September 03, 2012

okeyy jangan tertipu dengan teaser hari tu siap dengan crown bagai. kalau ye pon ada yg masuk merisik, melampau ahh pakai baju kurung cotton je kan. habis lekeh baju lace ke okeyyy la jugak haha :P

so ni macam kisah menjejak kasih dekat kenduri orang. hahaha. raya hari tu tak sempat nk g beraya rumah diorang. so sesampaiii aje kaki di bumi paris terus jumpa diorang. lama dah kot tak jumpa kawan sekelas form 1 2 3 3tahun berturut-turut sama. lepastu bila form4 ada yang g mrsm so keberentakkan lah sikit kat situ. but still, happy to see you guys. so komen memberangsangkan yang aku dapat. "hang sya, dari dlu sama ja." okeyy. i memang always maintain gituuu. XD

so hampa bila kawen? dah lah gegeh duduk knuri orang buat macam knuri rumah sendiri. hahaha. esok esok hampa kawen mauuu kta duduk seminggu truih. :D
pinjam anak sedara orang. janji comel. ;D

konker kalah pengantin haha

selamat lah pelamin tak roboh. mau boleh buat macam harta sendiri.

much love ♥ (:

25 comments:

nami said...

nasib baik je pelamin tu tak roboh..
klu tak..
yg tukang amek gambo kna ganti :P

laskar pelangi said...

alolo..comelgambar tu..gambar syakey yg mane xcomel..semuanya comel:)

cik chopu said...

haha ingat kan dia yg kawen.

syakey said...

nami: ada nampak tak yg tukang amek gamba tu atas pelamin? tkde kannnn. haha

laskar pelangi: :D *malu* :P

cik chopu: maneee ada. kalau kawen, aku ajak reramai membe blog haa :D

nami said...

tukang amek gambo kan suh2 sume naik pelamin?

sape salah dlm cite nie skg? :P

Ash Give said...

wah bergabong meletop!! hangpa bila lagi hehehehe

azalia hjsalleh said...

chantiknya bunga tangan tu
fresh flower ke?
nampak cm handmade.

Liza Razak said...

suka betul tgk gambar2 kt sini..semuanya cantik..anyway salam aidilfitri :)

syakey said...

nami: tidak di minta, mereka sendiri serbu pelamin. ambil berkat lah katakan XD

ashgive: haaa, meletop perut ada lahh hahaha

lya: bukan. tu handmade buat dr kain felt. membe punya kakak yg buat. kreatif dan cantik kann?

liza: thx sis. salam aidilfitri jugakk ;)

anamizu kaito said...

ha tu la pasai. aku pon dok pk ada org kena pinang dah ritu.. kehkehkeh


hamboihhhh hangpa semua segak aih.
habeh pelamin org! hehe


bunga tangan tu syle la!

syakey said...

fuhh fuhh kalau kena pinang aminnn doa2kan lah ye XD

haaa. style kan. lain dr yg lain. :D

♥ Nana BamBam ♥ said...

wahh...cantik crown tu..huhu

nami said...

berkat la sgt en? :P
gatai tak sabaq nk kawen la tu
HAHAHA

nurdani said...

terpikat dengan blog ni sebab semua gambar cantik-cantik. hehe

aniswany said...

bunga tangan tu cantikkk >.<
pelamin pun cantikkk >.<

zazaw said...

bila nak kahwen ni? hahaahahahahaha

si robot comel said...

pakai cotton pun style apa weh,haha,

aku dah 2 thn agaknya tak jumpa membe-membe sekolah aku. huhu

fadh leyanie said...

culik budak tu bawak balik rmh,
nk jugak merasa pkai crown dan pgng bunga..:P

Laila Mahfol said...

tengok gambar syakey ini nampak keseronokkan bila jumpa kawan lama ramai ramai. hihi

kajaharuna said...

bila da buat kenduri sendiri, jangan lupa jempot saya..

syafiqakarim said...

syakey yg comel.
nanti kawen jemput dtg :p

Maryam :) said...

jealous sangat T________T kbai

farhana said...

best kan dapat jumpa geng lama satu sekolaj. hepi jer! =)

syakey said...

farhana: tak terkata hepinyaaa teehee :D

mayammm: tkpe. nnti jmpa lg wehh ;)

syafiqa karim: kauu nak kawennn dah ke wehh? :P

kaja: okeyyy, aku kasik VVIP seat okey? hahah

laila: tkyah tgk gamba ponnn mmg akan tetap sronok jmpe kekawan nak nak yg dh lama kawan :')

merapu said...

comel