hello september!

Monday, September 03, 2012

yeah hello september! its have been a while since i play with photoshop, asyik dating dengan lightroom aje kannn. so nowadays, i malas dah nak letak watermark since i have seen many talented photographers tak letak pon watermark such as sending postcards which i adore most of their picutres! and i wish i can travel around with ze partner and snap away the beauty of life outside malaysia. cissss maknenek ni, eksyen, malaysia pon tak habis pusing lagi -__-

alhamdulillah. as time flies so fast, many things have settled down. another 4months then 2012 will come to an end. fuhh fuhh *lap lap peluh* well, nak ngadap final year project then graduates then continue study then continue lagi sampai bilerr wehh. sampai jodoh sampai? kuikuikui.

so. raya mood off. tapi puasa 6 on okeyy?? and all the best for those who starts/continue studying walau di mana jua anda berada. semoga Allah permudahkan. insyaAllah. *cheers*

20 comments:

hanabunga said...

Fuhh lagi 4 bulan nak hbs 2012. Nervous! btw lawa sangat gambar! :)

syakey said...

itu lahh. rasa sekejap sangat zupp zuppp zuppp habis dah 2012. T__T

eh. trima kasih :D

nami said...

tp watermark lg elok..
since skg nie ramai yg duk kata dia duk amek gambar pro bagai..

syakey said...

tu mlayu aje la tu yg suka tiru zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

lantak lahh. haha

azalia hjsalleh said...

lawanya u edit photo babe.
guna apa?

syakey said...

lya, ni guna photoshop. main layer layer nak fill text tu dalam photo. :)

onie said...

good luck syakeyyyyyyyy :)

AqilahRomi said...

Happy september syakey :)

and lawa edit ~ hehe

zEri sAfEerA said...

dah lupa dah canne nk edit mcm ni. akibat dah lame x mengedit scara srious d adobe photoshop, hehe :D

oh,,, sm la kite. fyp seriously buat sy kdg2 nk mereng jap, hehe :D

duniafana said...

wierd but nice

Umie Naziera said...

hello september,hello new world

syakey said...

onie: thx wehhhh! ;)

aqilahromi: happy september tooo! thankyou ;D

zeri: haaaa. tahu tkpe. tapi ni belum mula lg fyp. agak agak nnti boleh mereng jugakk kot hahah

itu lahh. lupa jugak. tepakse tgk tutorial balik ;D

duniafana: pelik di mana kah? -__-

umie: dunia lama ni tkde dunia baru lg. huhu. kot kawen ke mau lah dunia baru. HAHA

cik chopu said...

whooa kretip kretip. how meh nak buat gamba gitu? share lah a bit. btw, bila raya puasa 6 ?

syakey said...

next time letak link tutorial skali. aku nak buat tutorial mmg bertahun lerr jawabnya. :D

raya puasa 6 hujung minggu ni insyaAllah ;)

Ash Give said...

pegi sabah je dulu.. pun kira ok.. senp senp senp.. yang dah hebat.. gambar semua lawa lawa..

syakey said...

haaaaaaaa. mmg tu tringin. nk g pulau sipadan dengan kundasang. nak ambik feel ala ala new zealand dekat kundasang. haha

anamizu kaito said...

bwk aku skali la syakey. sobsss sobssss

syakey said...

boleyyboleyy. tiket perjalanan sendrian berhad. hihihi :D

azalia hjsalleh said...

x reti guna photoshop =(
edit gambar pun takat download yg free je
lol

syakey said...

lahhh. photoshop tak susah kalau tgk tutorial :)