the kids

Thursday, August 23, 2012

i asked the eldest, ada padang lalang lalang tak? *nak buat photo-shoot feeling ala ala summer* haha

12 comments:

nami said...

Tgu padi masak..
Then cari port yg ada pokok besar tgh2 bendang tu..
Ase mcm style gak..

syakirah izwanie said...

Alala, Comel je budak-budak ni semua :)

Hanamiko Sakura said...

comel XD anak buah kak syakey aiikk.. :D

si robot comel said...

wahai cik syakey yg cantik berapa ramaikan anak saudara cik syakey? hehe.

yg last tu nak pi mana? comel sungguh,geram ai tau :p

gadisnikon said...

nice... selamat hari raya syakey.. hehe.. mesti best ek if dpt bt photoshoot kat lalang plus windy day.. gudluck dear.. :)

Faaein Talip Roy said...

comel bebudak ni!

memang best kalau dapat tengok pic syakey ni!.. awesome sungguh!.. [^__^]

syakey said...

nami: agak ahh. itu mmg idaman. tapi port camtu mane nak cari. takkan nak hangkut budak ni gi situ. mmg takkan la. tunggu photoshoot kawen nanti je lahhh nampaknya. haha

syakey said...

syakirah: heee. kannn! ;)

hanamiko: yeppp! semua ni anak kakak kaksyakeyy ;)

robot comelss: haha. tu nak g tdo. tapi galas beg. hahaha. semua ada 5ketol. ;)

syakey said...

gadisnikon: mmg best! tapi susah. and tak pegi ponnn buat T__T

faaein: hehe. thankyou sis! lens aje yg awesome. itu lah pasal :D

nami said...

asik kawen je die nie..
tak sabar ke?? :P

syakey said...

zzzzzzzzzzzzz. seploh tahun lg. :D

Yousof said...

Comel kuasa empat! Cair. ;D