test power sebelum raya menjelma

Friday, August 17, 2012

assalamualaikum people! weeheee. orang nak raya-raya spam gambar kuih raya ke, manik manik baju raya ke (macam ummu sorang tu haha) gamba makanan bukak puasa ke. kucingss aje la mampu. test power benda baru :D no worries. lepas ni penuh gambar raya. tungguuuuu haha

model kain plekat. kikiki. degei suruh pose hensem-hensem takmauuuuu
 
cakkk! *opocot mak kau terkezuttt*
nak letak muka sniri untuk wish raya macam keterlampauan kan. ambik kucingss buat model pon voleh ;) selamat menyambut lebaran semuaaaaa. (:

19 comments:

si robot comel said...

selamat hari raya dan maaf zahir dan batin sepanjang perkenalan kita ye :)

kucing posing baik punya :p

PelajarDuniaAkhirat said...

wah2..untungla depa..nila satu2nya kwn yg suka typo n buat perkataan sendiri..salam hari raya mak cik kuruih..

syakey said...

robot comelss: haaa. kan kata dah, di maafkan :P

sama lah. sambut molek okeyy ;)

anon: typo di mana kah? kadang dah terbiasa typo. suka guna ayt typo tersebut. haha

asfira aminuddin said...

cantek gile gambar u babe. i sukeww sangat u amik gambar2 kucing ni. comel :)

syakey said...

thankyouuu! haaa diorang memang comel tak menahan. tp masalahnya muka gengster2. kot nak senyum sikit ke. :D

a t h i r a h said...

patut la aku tesedak makan kuih! hahaha..EEEE JELLY!!!!

Rtp Farra Arisha said...

why are the cats so cute!? :)

Selamat lebaran buat Sis. Arisha minta maaf kalau selama perkenalan kita di laman sosial Blog ada salah silapnya. *shakehands

wawa abdullah said...

Kucing semua comey..and nice pics.. Btw..selamat ari raya.. :)

haney said...

nice 1 :)

yuyueyuliana said...

cantiknyeeee semua gamba ! sis rasa shakey ada talent yang hebakk ! haha . kenapa tak buat biz photog untuk orang kawen ? compem gamba lawa2 ni .

cik chopu said...

haha test power nampak. salam lebaran :)

syakey said...

ummu: hahahaah. slamat tak tercekik nohhh. hihi ;)

farra arisha: ya slamat lebran jugakk ye. mohon maaf salah silap jika terkasar bahasa time ngomen :)

wawa: thankyouuu. kucingss mmg takde yg tak comel hihi. slamat hari raya jugak :)

haney: thankyou ;)

sis yuyu: alaaaa. mmg tringin nak buat, tp sensorang tak best. nak join any group, tak brapa nak ada kenalan. so, syiok sniri aje lah. hehe. trimakasih sis. slamat rayaaaa! :D

cikchopu: salam lebran jugak weh hihi

atyn nayn said...

waaa. cantik2! takya test pon da power da. hihi. btw, selamat hari raya! Taqaballaahu minna wa minkum, wa shiamana wa shiamakum. Minal aidin wal faidzin :)

syakey said...

reply bahasa melayu aje boleh? hihih. slamat hari raya jugak ;)

haslinda said...

waaaa... tak tahan tengok semua gamba. cantik sangat2!!! :)

syakey said...

heeeeeee. trima kasih pada lens ni lahhhh kalau gitu XD

Indrawanie said...

pakai lens apa ni? lawanyaa gambar!

Faaein Talip Roy said...

perghhh.. lens baru ke ni?

awesome gile pic..

jeles ni.. huhuhu..

syakey said...

indrawanie: makaseh. ni pakai lens 50mm ;)

faaein: perghhhhh. haaaaa hihihi. jangan mcm tu, jeles2 tak baik tau :P