so far last week (:

Monday, August 06, 2012

 grrrrrrrrrrr kat depa dua orang *mood ketap gigi*
  kasut raya *mata blingbling* and yeahh filem stok raya!! stok bulan ramadhan skali ;D
terbang bertemu anak sedara tersayangggg ;)
 
jalan sangat sesak sokmo dekat kota bharu. slamat terer skill meng-drive ni. cuma unlike lerrrr reramai gini. serious. semua pakat shopping raya. lega aku takdak nak shopping apa.
 
le anak sedaresssss. yaya yang paling tak menahan
uhukuhuk *batuk sat* :D
  
tringat zaman kecik-kecik dulu. mana layan bunga api macam ni, ktaorang main mercun naga, mercun thunder clap, mercun papan. bunga api? puii puii. hahaha
  last but not least, budak tecik omeyy ni memang nak kena piappp piappp ngn aku. grrrr 

bila wujud so far last week means camera kissy aku telah di abaikan. haha. okeyy lahh adioss amigoss. salam ramadhan untuk hari mendatang dari kota bharu kelate. sekian. ;D

14 comments:

Hanamiko Sakura said...

eh. dah dekat kota bharu pulak.. hehehe.. saya berani main mercun mancis je.. haha

Cikgu Ma said...

semua makann nampak cantik di siang ahri ni =))

si robot comel said...

comel betul anak sedara kau,hehe

peewwiit nak satu roll filem boleh,ganti duit raya :P

Hanie Dew said...

kemain aktiviti ramadhan.meriah.
weh ko comel la. =)

eenie minniey said...

salam ramadhan, jgn lyn mercun bagai sdh :D

cik chopu said...

nok kelik klate jugokkkk T-T

eyjalukman said...

lamanye tak main bunga api mercun sume tu . huuu muka anak sedara pun da macam maksu dy dah . heheh

nami said...

lawa!

hanabunga said...

anak saudara kak syakey yg pakai spek tu muka mcm twin jaaa hampa dua orang hehe cute! :)

azalia hjsalleh said...

bestnya main bunga api !
kita x beli lg stok bungai api tahun nie..
arghhhhh stress!

inche hlovate said...

amboiiii kecik2 dah duduk depn lapy

Ain SSB said...

Comelnya the kids! Yang top right tu dia punya dimple *gerammmm*!

Ash Give said...

bercuti dalam seminggu mmg bnyak benda yg berlaku kan.. like semua gambar :)

Yousof said...

Comel habis tidur sambil perluk 2 teddy bear.. Entah² ada lagi dua teddy beasr kat atas dan bawah.. hihi



Tiba² rindu nak main bunga api dgn anak² buah ;D