tea party la sangat :D

Monday, July 02, 2012

demi ezne. dia tringin nak masak kat kawan-kawan so aku apa lagi kecik tapak tangan sebesar padang bola ku tadahkan. *amboih macam kenai ayat mana ni*

muka tuan rumah kena letak banyak sikit. :D

aku mana ada skirt macam depa T__T mampu baju kurung ja. kurung cotton tetap di hati. slamat kak aku suka beli corak comelss comelss kat aku. hee. tq acik! (:

sekian sahaja. gambaq lain dalam fesbuk okeyy. maybe missing in action sat kot. (:

37 comments:

ezne_ezee said...

aku nantikan ini!! hahahhahaha tengkiuw sahabat!!! luv u!!

Mek Onie said...

clutchhhhhhhhhhh tu,pehhhh........nak :)

eyjalukman said...

alahai , comelEST sangat taw even pakai bju kurung cotton . hehe best nye tgk mknan comel2. haha

kura said...

adaaa speggetiiiii.

syakirahmn said...

ezne: heeeeee. love u too! thankyou ajak. syok ambik gambaq ;)

onie: perghhhhhhhh kan. hahaha. janji matching wehhh :D

eyja: hehe. makanan comel ja. tapi rasa belum tentu comel haha :D

kura: yeahhhhhhhhh. awat feveret kah?

si robot comel said...

lawa baju kurung,peewwwitt nak ngorat :p

Unknown said...

macam selalu, gambar semua oooosem, cantik ;D comey jea kak syakey. hehe

Laila Mahfol said...

Wah, seronoknya dpt tea party dgn kwn2 :)

SUHAIDA said...

adek tetap cantik berbaju contton tau..akak suke tgok!

syakirahmn said...

robot omeyy: blushing baju kurung tu hg puji dia weh. hehe :D

aischa: hee. trimakasih dik (:

laila: sronok menambahkan kasih sayang dgn kawan hihi :D

puan sue: trimakasih kak (:

laskar pelangi said...

seronok la dia bercuti sakan;)
selamat bercuti:)

syakirahmn said...

slamat bercuti jugak! ;)

Unknown said...

waah sukala decoration gitu. :)

fenny abdullah said...

assalam syakey...akak nak follow but ada silap sikit dgan line ne..
sometime akak follow try lagi...
happy boleh kenal syakey...

fenny abdullah said...

deaaaar...blog dah kat list blog Ohsem akak cherrrsssss <3

YouSOF said...

Ye, Tiada SLRku bagi kau gambar cantik... ;P


Selain sedap enak manis, apa lagi boleh digambarkan untuk rasa macaroons tu ye?

Simple tapi macam best je makan² macam ni... kan.


*Gambar tu bukan kad jemputan la wahai Syakey tetapi sekeping banting lebih kurang sebesar A3.. ;)

farhana said...

dah lama tak jengah blog cik syakey. mkin brseri muka :p

kata kila said...

cantiknya gamnbar kat siniiiiii *hentak2 kaki teruja

Unknown said...

sedap aih hihi..
teliuq puding 2 hee :D

syakirahmn said...

hanabunga: itu yg gedik2 nak buat tea party sbb saja nak buat decoration macam ni :D

gadis gingsul: thank you akak!! heee ;)

yousof: ooo. ingt kan kad jemputan ajak birthday. heee.

mmg best mkn2 macam ni. santaiii aje. ;)

farhana: eh ye ke. hehe. trima kasihhh ;)

kata kila: aaa. thankyou. jgn hentak2 kaki, retak tulang karang. haha :D

fatin: puding sedappp :D

azalia hjsalleh said...

teruja tgk gambar2 dlm fb..
rajin kwn awok buat tea-party =)

aindzaya said...

simple tea party..so sweet :)

CREATIVE, ARTISTIK, GEORGEOUS, ADORABLE, FASHINABLE,OWESOME clik sini : Konspirasi Blogger Kreative 2012
Jiwa daku sedang berperang

Azee Hana said...

amboi,,sedap nye makan..yang best penug macaroon atas meja tu.

iqa said...

aku suka pompuan pakai bj kurung weh
sukaaaaa


*eh?
seperti biasa,gambaq hg gojes.
dan kali ni. muka hg pun gojes

✿INA AINAA✿ said...

Ya Allah!!! bestnyew... cantik gambar2 semuanya.. sedap nyew macaroon tu.. menarik warnanya.. awwww... terbaikk!!!

Walaupun hanya berbaju kurung, tetap cun dan comel.. ^.^

cik nana said...

cantek baju ;) macaroons tuu terliur.

Unknown said...

wah gran sgt makan makan dia, macam party royal xoxo gossip girl dah hehehehe

Chachos Cheezy Wedges said...

lawa giler snap gambar... cantikkkk!!

NadyaBubble said...

Simple but awesome party :D

merapu said...

comel, pernah makan macaroons tu tapi tak sedap keras gile, mungkin org tu tak reti wat kowt, huuhu. tapi dia selalu nampak menyelerakan, hhuuhu

BENA said...

comeyyyyyyy beg tu . dan gambar syakey selalu cantek! heheheh :P

Unknown said...

Ada tea party.Hamboi..

Fadil Wimala said...

woohoo it's been longtime :)
your blog looks great! :O
Ramadhan is coming, can't wait for it.

btw, I like those cookies. I wish I know how to make it..

Liza Razak said...

wahhh..bestnye !! cantik gambar :)

Hanie Dew said...

ezne tu comel.bile die nak jemput aku & jue plak..hewhewhew...(^.^)

Umar Kadir said...

lawanya gambar!

wani ezryl * said...

kakak ko belikan kain cotton kat mn? ^^