main masak-masak la sangat :D

Tuesday, July 24, 2012

minggu lepas punya agenda. main masak-masak dengan farah ezne and maryam. umo 12tahun baru nak main masak-masak -__-

menguji keimanan btul tengok gambar ni time puasa ni T__T

hasil merapu dari mayam ;D
riuh rendah memasak macam memasak dengan 20org -__- and yang comelss comelss tu cake pops atau lebih glemer dengan sebutan kpop. idea ezne. :D && resipi super sedap dari mayam! lepas ni volehh la cuba kat rumah. dah terer dah nak guling pasta sendiri ;D

19 comments:

haslinda said...

waaa... comelnya cake pop tu. tak sampai hati nak makan sebab comelsss sgt2... :)

Cik Puan Rara said...

wow!

Laila Mahfol said...

comelnya~~

ezne ezureen rashid said...

comellllllllllllll naa bila masuk gambaq!! kat luaq semua ada brain tumor! hahahahha

Nami said...

Pandai awak masak.
Hihihi...

cik nana said...

adeiii. comel nyeee kiut miut coklat tuu..

syakey said...

@ezne: hahahahaha. comel comel je boleh masuk gambaq. brain tumor macam terlalu membuka aib kalau masuk gambar. hahaha

nami: no, this maryam yg masak :D

cik nana: benda kiut kiut ni yg syok main ;D

Lynn Fauzi said...

tu dia.. dah start main masak2 dah..
hehe.. bestnye.. :)

nami said...

mayam ke?
hahah..
awak tak reti ke?
sian2 @@!
HAHAHA :P

wani ezryl * said...

uih sedap je nampak! comel & kreatif!! ^^

sugar2 kapas strawberry said...

sepatutnya bukak blog ni mlm.bukan sinag hari.hahaha

Yousof said...

Makanan enak, diterjemahkan dalam gambar yang jelas.. Memang menggoda selera! ;D


Comel betul kpop² tu.. Rasa macam nak mintak 2 je, satu untuk anak buah, satu lagi untuk anak buah juga.. hihi

teyhah said...

tergugat iman haha

ABU said...

ini serius main main kat dapur..hahaha

Etong said...

comelnya syakeyyy!! heee

anamizu kaito said...

weyhhh syakey ! aku yg takde kat situ terase kemeriahannye by looking all those ohsem pics tau dak!!!! hehe


*sipbekla aku sggah blog hg ni memalam ceni.. kalo sggah time siang, mmg meleleh la lioq aku dok tgk K-pop kalerful tuh semua! hehe




slm ramadhan,
cik ana

aimie amalina said...

hahahahhaha
kalo dpt kat owg ni
boh dlm fram
hahahaha

comei sgtt
x sggup nk makan ;))

laskar pelangi said...

haruslah terliur tgkkk tu semua -,-
*tutup mata ;D

azalia hjsalleh said...

niceeeee ! sedap tgk lasagna =)