gif-ing ahha :D

Sunday, July 15, 2012

Photobucket Photobucket Photobucket
gambar candid memang sesuai buat kenangan ;)

20 comments:

khairul akmal bin azman said...

bergerak gerak cam katun pic kowang ni..

Umar said...

awww~ so cute! :D

bai baizura said...

lama2 nengok pening pale. :))

Hanamiko Sakura said...

kepala pun pening tengok gambar laju sangat.. hehehe

onie said...

betul.....hihihi.....bergerak ghupenya gambar bawah sekali tu :P

ABU said...

hamboi pic dia bergoyang goyang, cam mana nak buat aku pun nak jugak weyyy...

nami said...

comels!

si robot comel said...

saya suka gif <3

syakey said...

khairul: yeahhh. :D

umar: ahha. kiut la sgttt. XD

bai baizura: jgn tgk lelama! ;D

hanamiko: sapu minyak cap kapak ye dik :P

syakey said...

onie: kalau pakai berukban mmg take time ah nk tunggu weh :P

abu: aku guna photoscape wehh! kt situ boleh buat animated pic! ;)

nami: thankyou. err. siapa yg comel :P

robotcomel: sy pun sukak jugak ;)

┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌ said...

gegar pale tgok lama2..hihi

azalia hjsalleh said...

ALO TOMEY TOMEYNYA DIAAAAAAA !
pandai sifu edit gambar gerak2

syakey said...

lya! ni guna photoscape lya. mudahhh je. dia dah boleh buat animated picture utk kta ;)

hazirahahmadrazi said...

saya dh buat pkai photoscape and its work. tp bila upload kt blog tak gerak2 pon ? :(

syakey said...

hazirah: kena upload dekat tempat lain and ambil link dia. sebab kalau upload kat blogger, dia tak accept gir file, jpeg je dia boleh.

mcm ni upload dekat photobucket. ;)

khairul akmal bin azman said...

cantik la !
nti le pinjam sat..
tangkap gmbar saya tak berape nak kekacakan ni

aimie amalina said...

kekeeekekkee
buat utk akak bole x?
hahhaaha
comei nye laaaa

Yousof said...

Gambar dah la cantik terang tajam, buat style gif gini pulak, terbaik! hehe

Yousof said...

Aku tak berapa pandai guna fotoskep.. Biasa guna fotosyop je..

Sebelum aku upgrade blogger baru, aku biasa upload gambar dekat myspace atau tagged then baru paste dekat blog.. huhu

sekarang boleh je upload gif macam biasa

Hanie Dew said...

ko ni tak comel tp ko lawa.
gamabr candid tp precious kan..