forever 21. me gusta

Monday, July 30, 2012

alhamdulillah. 29July. rasanya pestime besday bulan puasa ni. tapi takde beza pon. as usual, menyambut hari lahir dalam kalangan kaum kerabat tidak lah digalakkan, wish wish gitu aje. macam aku, boleh la nak buat claim hadiah. tapi memandangkan diorang dah banyak spend tenaga kudrat dan duit muit untuk diri ini, aku taknak apa-apa pun except,always be there for them ♥

anak bongsu memang macam ni, sayang kluarga memang tiada belah bahaginya ;D 

thx to those who called, tepat pada waktunya pulak. aww aww, terharu :') yang wish dalam fesbuk. thx to fesbuk sebab ada buat reminder. haha. if not, sekelumit aje la yang wish agaknya. 

so i bought myself a cake. since dah lama sangat tak beli kek birthday. okeyy la kan. abaikan nama tu. tu nama glemer masa dekat taman rumah ni dulu,dgn geng main aci ligan dekat padang depan rumah. even diorang muda dari aku, smpai sekarang boleh tegur aku, "eh ni dikwa kan?" amboih. saja nak buat aku feel umur 12tahun,eyh? :D sungguh klasik -__-

dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. *mata kelipkelip*
okey. tu saja. ramadhan bizi mizi tak sempat belog melog. 19days to go. jangan bazirkan! :)

18 comments:

wani ezryl * said...

happy birthday! xD
i remember dulu2 time belajar and time fb xwujud lg, i have this book yang listkan bday semua kwn2. so i'll not miss their bday on time haha. mana dah pergi buku tu skrg.. lolx

Hanamiko Sakura said...

happy birthday kak syakey *wink wink* hahaha

anamizu kaito said...

selamat bertambah usia Dikwa!
eh Syakey.. haha

dlm tradisi fmily aku pon takde nk celebrate2 besday ni sgt.. bila zmn anak buah aku skg je baru ade beli2 kek besday ape smue..







slm ramadhan,
cik ana

farhana said...

happy bfday syakey..may Allah bless you. happy sweet 21! I blom lagi hhu

Laila Mahfol said...

Happy birthday, dear :) May Allah bless & protect you always.

ezne_ezee said...

semangat abang hg nak tidoq.. siap taip dua kali tdoq tdoq. hahaha! utara tetap x hilang kann :)

sugar2 kapas strawberry said...

ohh..lagi muda setahun la ni..happy bday adik :0 heheheh

syazawati ramly said...

sya... hepi besday! semoga pnjg umur & murah rezeki serta sht selali. maaf lmbt..baru la ni dpt on9.. hehe

azalia hjsalleh said...

seronok jugak 1st birthday time puasa
rasa sgt bersederhana =)
mcm x harap apa2 pun
cukuplah dikelilingi oleh org yg kita syg..

keli menari said...

Happy birthday dikwa !! Syakey !! ^^ may Allah bless u k !

Wahh dapat lens baru la dia..

Sarah Mohd Saleh said...

epi tuaaaa dayyy dikwa.heeeee may allah swt bless u ;DD

AqilahRomi said...

Sanah helwah Syakey :D
semoga pnjg umur dan dimurahkan rezeki ~

Iffah Afeefah said...

slmt hari lahir la ye

lame xmelawat anda

Iffah Afeefah said...

slmt hari lahir la ye

lame xmelawat anda

Juno said...

Happy Birthday, Dikwa. Uicehh. ;)

eyjalukman said...

happy belated birthday kak syakey :) may Allah bless u and grant ur wishes ! kek tu sedap plak tgk time pose2 ni. haha

Hanie Dew said...

happy belated bufday dikwa! ..=)
semoga sentiasa dirahmati dan diberkati-Nya.

kek tu nmpk sedap. O.o hahahaha..

Ash Give said...

ok happy belated bestday.. jgn nakal nakal lagi.. makan cake bebanyak GEMOK!!




larikkkkkkk....!!hahaha..