baby love ♥

Thursday, July 12, 2012

aku sejenis manusia yang menghargai persahabatan. secara kasar, memang aku kasar pon dengan diorang hehe tapi kasar aku tu sebenarnya aku sayang okeyy. tapi dengan yang paling kanan ni dah lama bermanja. yang tengah ni malu sikit aku nak bermanja. hihi.

so, any problem, just bagitau aku okeyy. (:

14 comments:

eyjalukman said...

persahabatan amat berharga kan . hee :) comel lah gmbr last tuh . ahaha

Mek Onie said...

dengan aku lak?hihii

syakirahmn said...

eyja: heeeeeee. gambaq candid best! :)

yem berharga bila mana mereka juga menghargai kita dan meraikan kta :)

onie: suatu hari nanti,boleh kan onie? hihihi

Anisa Hang Tuah said...

sayang kawan-kawan kann =)

syakirahmn said...

mesti!! kasih kat kawan terasa bahagia ;D

~uǝǝʇɐɟ said...

jemput join GIVEAWAY sy yg pertama :)

syafiqa said...

comel semuanya.
semoga persahabatan itu kekal ya
amboi baju.sewarna :p

Unknown said...

ewah ewah gadis gadis.. nama saya abu :P

wani ezryl * said...

haha dulu kan time sekolah dulu kalau kawan telefon kat rumah, my mom mesti tanya, "eh cakap dengan siapa macam marah tu." padahal tak marah, memang cakap dengan kawan bunyi kasar gitu (tp sebenarnya sayang hihi) :PP

farhana said...

huhu tak dijangka baju kurung pink yg belah kanan skali tu sme ngn baju kurung i haha

Nur. said...

kedai pakcik rojak depan libry. hahaha
hampa pi mana berendam dengan baju kurung ni? hihi

syakirahmn said...

bahi: hahaha. ni ktaorg jadi fasi ni ha kt skolah. tu dok buat ramai pakai baju kurung hhihihi

farhana: ahha. dia kata baju tu beli siap. biasalah tuuu :D

wani: haaaaa tau takpaaa kan. hehehe

merapu said...

Hope persahabatan korang berkekalan, wish u all the best.(=

YouSOF said...

Manis² belaka.. ;)


Persahabatan pelengkap kehidupan.. chewahh