so far this week (:

Sunday, June 17, 2012


home! from penang with love ;D

demam apa taktau dok pakai kasut raya -__- advisable ye untuk tidak beli high heels masa raya. u won't wear it except for raya only. *insaf*

macam cell under miscroscope kann?? slamat depan rumah ada awan kepul-kepul macam ni. kalau dak dah pilih kasih dengan perlis dah ni. :D

bought m&m secara borong haha well,exam week addiction

the most comfy comforter,arwah mak punya :') 5y1m :')

what's in my bag. selagi tak letak baby lomo dalam beg, selagi tu tak gunaguna
Allah's awesome creation ♥

i talk much lately. need to less merepeksss. and salam israk mikraj semua. (:

19 comments:

Laila Majid said...

skill photography die hebat la.ciptaan Allah mmg cantik!subhanallah :)

AR said...

nice picture lah syakey! and salam israk mikraj! :)

kura said...

oh. penang. gua rindu. hekhek

syakirahmn said...

laila: alhamdulillah. subhanallah. hehe ;)

aqilahromi: thanyou! (:

kura: lama tak datang penang? laiiii. :P

♥ Nana BamBam ♥ said...

eh ada M&m...NYUM3 :p

Laila Mahfol said...

dalam beg syakey byk coklat. ni boleh minta sikit ni. hehe

Hanamiko Sakura said...

M&M dengan kak syakey memang tak boleh dipisahkan.. XD

laskar pelangi said...

bila la nak sampai paris syakey ni.tak pernah lagi oiii sampai sana. =D
goodluck for final exam.fighting!!

farhana said...

pokok wane oren tu dah mcm ada kt luar negara plak. nice! =)

Lysa said...

cantiknya gambar :) semua guna lomo camera eh? lisa interested gila dgn lomo!!!

Unknown said...

dapppnya ada m&m :3 haha. eh serius cantik2 gambar semua, suka suka~goodluck study ya kak syakey <33

Nina Mads said...

cantik gambar..rindukan penang :)

Unknown said...

Ya Allah, rindunya nak lalu bawah jambatan Pulau Pinang tuuu! huhu.

P.S have always loved your photos <3

azalia hjsalleh said...

hantu chocolate arr dia skrg ni..
good luck utk final k

Mek Onie said...

weiiii,tin milo bak sini,nak simpan pastu jual buat beli mercedes :P

hani said...

alah, aritu tanak jadik op wedding akak!!! grrr....

YouSOF said...

Cangit banget gambar pokoknya.. Allah Maha Besar..

Dah lamaaa tak minum milo dalam tin, berap ringgit sekarang ek? ;D

Gunakan ruang dalam beg tu semaksima mungkin ok.. hehe

Unknown said...

tahu tak, aku tak pernah lgi merentas jambatan pulau pinang tu huhu..

merapu said...

wah isi beg tu memang menarik, huhu