from paris with love ♥

Sunday, June 10, 2012


kadang rasa guilty haha sebab overr sangat kan perlis nak nama glemer gitu. :D alah, apa nak bangga sangat dengan paris, bukan best pon (buat macam penah pegi) kak aku cakap paris dah lerr kotor, lepastu metro station dia (train bawah tanah) bau hanching tersangat. sapa nak p paris cuci-cuci mata lihat keindahan Allah tu baik baik lah tukaq tempat idaman except korang nak pegi shopping. and melawat eifel tower. and tengok bangunan antik. err, point tersasar sebenarnya ni. -__-

so, point sebenarnya goodbye paris. we shall meet again nanti gap paper sminggu nanti okeyy. (:

depan rumah

fluffy clouds at tasik tasoh

awan mendung kelabu (?)

lepas subuh tadi. ikut tingkap pon voleh. harap jiran tetangga (ada jiran tetangga ka??? -__-) tak nampak aku bertenggek tepi tingkap td. :D

i shall stop here. assalamualaikum *tetibe pagi-pagi macam ni extra sopan pulak XD*

#maka yang mana satu di antara nikmat-nikmat Tuhan kamu, yang kamu hendak dustakan?

25 comments:

Unknown said...

Subhanallah cantiknya ciptaan Allah :)

Hanamiko Sakura said...

macam2 jenis awan ^^ subhanallah.. :D

ezne_ezee said...

betoi weh.. tutor aku pun cakap Paris tuh bukan salah satu tempat yg dishorkan untk bercuti atau apa2.. sbb kotor..

Laila Mahfol said...

SubhanAllah :')

Goodbye paris. Hehe

Syariniey Amran said...

semua gambar cantik :)

syakey dok area mana? kampung wai ke?

farhana said...

Allah huakbar..lawanya pemandangan di tasik tu..:)

Umie Naziera said...

kita org Paris jugakk :)

wani ezryl * said...

oo org panggil perlis tu paris ke? baru tahu ni.. haha. btw first photo tu kad ke apa? cute!

nami said...

sgt cantik ciptaan Maha Pencipta..
subahanallah sgt kagum ku melihatnya :)

syakirahmn said...

nami: ofkos. semua ciptaan Allah takdak yang tak cantik termasuklah makhluknya juga ;)

sis wani: tu magnet fridge!! hehe. err, tu antara kami kami ja dok bg gelaran femes gitu. hihi

umie: wahhhh! hai org paris! hehehe

farhana: alhamdulillah. syiok tgk awan ketol ketol ^^

sis syariniey: nope, duduk arauuuuu. ;)

syakirahmn said...

laila: goodbye T__T

ezne: tu pasaiiii. indah lagi paris tercinta kta wehh. hikhikhik

hanamiko: ^^

hana: alhamdulillah ;)

ღKekunangpelangiღ said...

Dah lama berjalan di kerak bumi, terasa rindu pulak nak mendongak ke langit. :3

syakirahmn said...

woahh ayat puitis habisss. haha.

dongak2 lah slalu,supaya didik hati utk tunduk pada yg satu ;)

Mek Onie said...

bestnya depan rumah kau weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,bila nak ajak aku tido umah ko :D

iKhRam said...

bila tgok pagar tu
mmg nampak kesenian siam..
sah.. memang perlis.. hahaha

gurau jer k?

gud luck k

teyhah said...

masyaAllah! cantiknya :)

syakirahmn said...

ikhram: err. banyakkk la siam. gate besor gitu mmg botak kepala kalau nak buat ala-ala kontemperori mesia tahu tak. :D

okeyy thankyou thankyou ;)

teyhah: kannnnn. (:

Azza Azman said...

nak gak g parissss!!

syakirahmn said...

lai laiiiii :D

Khairi Fakhri said...

okay magnet tu smart

anamizu said...

subhanallah! :)




luv,
cik ana

azalia hjsalleh said...

awan yang chantik =)

Unknown said...

Ni pestime aku jumpa blog bad thing pasal paris.. Ye la kan.. Aku pun nak wey.. Oh bau dan kotor pulak.. Yark!!..

Langit.. Cantek..

aamalinaazman said...

bileeeeeee
nak bawa saya pi paghisssss nihhh
hehehehe :D

YouSOF said...

Allah Maha Besar..
Cuantique bangat gambar²nya..

Rumah jiran yang terdekat dari rumah kau agak² berapa jarak rumah diaorang..

Aku sama macam Abu, selamat ni tau pasal kehebatan tempat tu je..