beginilah study week

Friday, June 08, 2012

mentang-mentang minggu pertama final exam hanyalah paper data structure and english. mentang-mentang hari tu minggu lepas baru ada test data structure. mentang-mentang dah baca notes dari minggu lepas. mentang-mentang lah kannn lepas tu sekarang selak-selak notes aje T__T apa nak jadi ni syakirah hoii? T__T

berapa pek sudah habis ditelan. BERAPA PEK! paranoid ni. karang tak pasal timbang berat karang terkejut karang -__-

excessive sleep with si gemuk celia. pasaipa taktau study week tetibe hobi adalah tdo. zzzzz

problem study week adalah, dia taktau mai mana spirit main game tetibe datang. time study week ja. week lain takkan ada. week lain tengok hape jenis game pon tarak heran. pandang seblah mata je. zzzz

so, excessive sleep means we need to take some fresh air so, hye kucingsss (:

hai pokok bunga kertassss. (rumah takdak bunga lawalawa)

hai abah! welcome home. err. abah cakap kamu beli la lens yang panjang yang kaler kelabu tu. so i replied, abah u know how much that lens can cost u?? better abah belikan 50mm f/1.4 *muka habis innocent* then,no replied. -___-

ni kalau guna 50mm f/1.4 mmg habis mantap ni. haihhh. sabaq,sabaq. hihi

hai batubatu sekalian. this we called seni texture okey. (sendiri bagi)

senja! masuk rumah laii
okeyy. i need to get back to my piles of notes!! focus syakirah focus. yeah, hari jumaat exam hari isnin baru nak smangat. -__-

35 comments:

onie said...

abah kamu not replied? sangat sedih di situ,ahak ! :P


good luck for ur exam dear

Nurr Kasih said...

ok study2 :). wish u all the best.

miss shuga said...

auww, garangnya kucing tu.. :)

Ateyn Bella said...

eh phone sama lah ;D. focus focus! good luck in ur exam :D

syakey said...

onie: hahaha. tak kira, akan buat paksaan utk reply. HAHA :P thankyou wehh! ;)

nurr kasih: hihi. insyaAllah trima kasih :)

miss shuga: time tu ja garang. time lain dia comelsss aje. :D

ra|nbOw said...

Ambik gambar semua lawa-lawa. Dari dulu lagiii. Jelessss :) Best of luck final syg!

syakey said...

ateyn: hihi. ni ja mampu, ipongg tak mampu beli XD

sis qilah: hihi. trimakasih sis!! insyaAllah. u too, walaupun belum final. :D

farah hanim said...

cntiknye semua pic kamu amik
btw good lck :D

Hanamiko Sakura said...

time study week memang banyak ujian.. adoii~ semangat.. gambatte ne kak syakey ;)

Laila Mahfol said...

Suka gila dengan gambar senja tu <3

♛ Dea Arematt ♛ said...

cantek giler gmbr..;) pkai camera apa?

syakey said...

farah: trima kasih (: insyaAllah. (:

hanamiko: tahu takpa T__T hee. trima kasih trima kasih!! ;D

laila: suka jugak <3 subhanallah (:

dea arematt: trima kasih. pakai camera canon 550D. (:

miss zulaikha said...

setuju yg part game tu. sungguh minggu lain mmg tak pandang pon game, hehee

nice picture sista! da balik usm ka blum ne? hihii

Nur Zaheera said...

terbaikkkk ;D suka tengok gambar semua. cun habiss !

syakey said...

ika: heee. kannnn! T__T mana balik lagi, masih di kota paris. kalau boleh pagi isnin baru nak balik. hihi :D

zaheera: trimakasih!! ;)

Lea Isnawi said...

biasanya memang cmtu, time exam la semangat nak maen games, tgk movie
hehehe

pape pun all da best k :)

si robot comel said...

amboiiiiiii,main game pulak ye,biasalah tu weh,haha.

good luck ye untuk final. aja aja fighting!

syakey said...

lea: itu la. movie tu ponn memang ada berjangkit tapi tak sekuat jangkitan semester dulu. siap layan korea drama smpai habis smua episod T__T haha

insyaAllah thankyou! (:

robotcomelss: tu pasaiiii T__T

trima kasih wehhh! :)

daya said...

cantiknya semua gambaaarrrrrr ! :'D

keli menari said...

Serius I teruja gambar kau syakey ! Tapi aku masih mendam rasa nak memlikinya ! Sabar2 ! Haha !

Good luck k !

wani ezryl * said...

dia kalau minggu study mmg dtg godaan main games tu sebab nak releasekan penat baca/jawab exam.. hahaha

hazirahahmadrazi said...

time stdy weekla mcm2 dugaan itu ini haha kn. good luck babe :)

azalia hjsalleh said...

selamat berstudy week sygkuuuu !

study elok2 na~~

comel di gemok celia tu..

iKhRam said...

hebatnya mood study week anda
kalau saya
waktu study... asyik keluar makan fastfood... then blaja..!!

iKhRam said...

hebatnya mood study week anda
kalau saya
waktu study... asyik keluar makan fastfood... then blaja..!!

syakey said...

daya: trima kasih!! ;)

keli menari: memendam rasa? haihh bab bab camera tak boleh memendam rasa. harus beli. hikhikhik

thankyou. insyaAllah (:

sis wani: masalahnya tak rasa penat blaja dah sambar game dulu. cane tu?? hahaha

syakey said...

hazira: tahu takpe :'( thanyou insyaAllah (:

lya: heee. thankyou lya!! insyaAllah. yeah,cute sebab dia warna merah :D

ikhram: haha. hebat apakah begini. haaa, makan dan blaja tu lahh baru hebat. ini dah kategori study weak bukan week. haha

Anonymous said...

Hello. And Bye.

Syafiq A. Ghani said...

Thumbs up untuk blog ni. Gambar semua lawa2 :)

merapu said...

cantik nya sume gambar, hee, abah kamu comel, bantal tu pon comel sangat, suke2

syakey said...

syafiq a ghani: thank you!! *thumbs up jugak* haha

merapu: heee. :D

zulhilmi tempoyak said...

good luck la na...

exam tu tekun2 sket.. :)

anamizu kaito said...

abah tu saje je diam camtu =P
homai! seni batu2 tu ohsem!






luv,
cik ana

ABU said...

Biasala exam mode kekadang melencong.. Movie marathon la, game la apa la hahaha

Beli la lance yg abah ko tu cakap.. Beli je dulu nnti claim balik hahaha..

aimie amalina said...

menatang gomok warne merah tu bg akak ;a
hahahhahahaha

stdy2
cekelat2
hehehehe :)