instagram bebeh

Saturday, May 26, 2012

cuma nak iklan je ni. sapa ada instagram? volehh la follow follow i okeyy. i ada account lama dah tapi android i time tu buat instagram i blank. ciss. -__-

nak gamba lawa, so cilok gamba dr dslr :D yang kanan ni, well that's why we called it natural beauty okey. xperlu mekap pon volehh. ;D
yes,kak aku memang sangat kiut miut bla dia perli aku. siap panggil dik kirahh. -__- && purapura tanya cuti skolah ke dak padahal.... :D adik yang caring maring memang lah ;)

oh, not to forget, thank you so much to my loyal readers that keep commenting on my blog including anon-anon yang terlebih rajin. :D akan missing in action for a while so happy weekend people. take care. (:

39 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

huhuhu..tak reti nk guna bende alah ni...ade je fon android tp tak godek2 lagi semua bende alah ni..hakhak btw, u cute sis...^.^

syakey said...

lady aina: hee. terima kasih banyak2 ;)

takpa, xwajib menggodek pon. kalau ada pon karang addicted :D

mira maisara said...

mira xtry lagi instagram nie. suke guna camera 360.. not bad. try la awak. :D

syakey said...

mira. penah ada 360 tu tp cam pelik je. huhu. pakai puding camera pon best jugak ;)

instagram ni lebih nya dia ada community so syiok tgk gmba2 org. :D

*wink* said...

xda android..hua...sedey

onie said...

henpon cap ayam jak,huhu......

wani ezryl * said...

ha! nk pergi melancongkah :P happy weekend!

azalia hjsalleh said...

mak cik !!
kita pun ada tau.. nanti follow kita..
kita mesti follow awok punyer sbb gambar2 awak amik sume chantik2 belaka..

Hanamiko Sakura said...

teringin nak guna menda alah ni.. tapi tak tau guna >< tsskk.. haha

anamizu kaito said...

xdak android lg la..huuuuu sedeyyyy T___T


awat hang comey ha??? :)







luv,
cik ana

syakey said...

sis wani: melancong apakah? ni musim nak exam ni T__T lepas exam konfem melancong. kikiki

wink: rileksss ahh :D

onie: cap ayam kau tu taraf mana onie??? :P

lya; hihi. tq lya! kteww dah follow awak dahhhh! ;)

hanamiko: laaa, senang aje. try lahh try lahh. nanti kte folo :D

cik ana: hm hmm. awat tanya gitu :( semua orang pon diciptakan comeyy aih. comeyy kan subjektif ;)

takdak android? apa lagi! lekas beli android. hihihi :P

Dhiya Fariza said...

uwa ada instagram kat android. tak pandai guna lagi.

BENA said...

nanti polow molow bena jugekkkkk. hehehehe

keli menari said...

Haha.Syakey yang maju.Tak reti lagi android n instagram tu.Busy menteri ni.Tak sempat.Haha


Syakey yang comel !

syakey said...

dhiya: y semua tak pandai guna ni! :\

BENA: yeahh? kasik nama cepatsss! ;)

keli menari: hee. biasa lahh, org mengalahkan menteri mmg lah bizi kann. kte ni bizi bizi pon sesajaaa dok buat rajin dengan keje lain :D

syafiqakarim said...

klo xde cmno :(
hahaha

si robot comel said...

sobsob kita tade, kbye! :D

aiEz said...

aie ada akaun instagram tp serius xtau nak main benda ni...edit2 pastu upload share je eh?pastu buat apa lagi?sangat xpaham..huhu

YOUsoF said...

Dik Kirah... Aku tak ada instagram dan tak berapa paham.. Tau benda ni pun lepas naik MC lama dulu tu..


Pastikan niat bertudung/ tutup aurat tu dikunci ok! ;)

syakey said...

syafiqa karim: takpa weh,aku tunggu bg ada :P

robotcomel: ramai takda ni. whyyyy T__T

hihi

aiez: ha'ah. ala, share gamba je. untuk buang2 masa tgk gamba orang. HAHA :P

yousof: insyaAllah weh. :') takpa takpa,kau tak payah pk instagram ke apa gram ke. jaga kesihatan sudah okeyy. kasik baik cepat. insyaAllah ^^

kajaharuna said...

nnt aku follow kau :)

hahahahaha

kura said...

err. tak pandai la nk ber istagrm istgrm ni. hekhek

Cik Yatt said...

kitenye hp murah..huhu

ABU said...

ah jeles aku yng blh main instagram ni.. bila la dia nak buat tuk BB pulak.. android je.. mana asi..

syakey said...

apa nama kau kaja? bak sini! :D

kura: alahaii kura, instagram je pon, kau godek 10saat konfem terer dah ;D

cik yatt: err. lekas beli henpong mahal! haha :P

abu: macam ni, kau dah ada BB kan? tambah la android pulakss weh. :P

wani ezryl * said...

syakey, dah try cari button utk remove blog yg nak di-unfollow tp xberjaya! tau x cara lain mcm mn nk remove? sbb ada 1 blog ni tiba2 dah bertukar hakmilik jd blog matsalleh mn ntah & seems like diorang update tha site every minutes! (susah nk tgk updates kwn2 lain) helpp if you know. much thanks! :)

syakey said...

okeyyy! nanti syakey britahu dekat fesbuk how okeyyy.

merapu said...

Comel lah, tak mampu lagi nak beli hp yang ade application mcm nih. huhu
Entry menarik.

YOUsoF said...

GOOD girl.. ;)

Amin...

Anonymous said...

alhamdulillah..ciptaan ALLAH.. :)

syakey said...

merapu: hee. thankyou!

yousof: ^^

anon: alhamdulillah. (:

YOUsoF said...

Sorry, the page you were looking for in this blog does not exist.


Blog anda, hak anda untuk publish dan delete post.. ;P

syakey said...

hahaha

aku rasa terbanyak pulak entri letak muka sendiri. so serba salah, cancel publish. ;D

ch000tz axoera ヅ said...

instagram heheheh kegilaan masa kini hehehe

iKhRam said...

sebenarnya kita beruntung tau ada org yg sudi mengambil berat tentang hal kita biarpun adakalanya cara mereka bertentang dgn cara hidup kita..

terima sajalah

anggap itu satu bentuk adaption terhadap persekitaran..

hahahaha..

lama tak singgah blog ni
dan melihat pic2 yg cantik2 bangat..

nak belek2 jap blog ni.

♥ Nana BamBam ♥ said...

instargam..kualiti gambar lebih menarik... :)

ABU said...

tak de gambar baru...

Pondok Usang said...

perghh.. dah laa mmg cun.. bertambah cun lagi.. dasat menatang instargam ni. hehe..

Yousof said...

Hehehe.. Aku rasa keputusan yang kau buat tu memang molek! ;)


Sikit² pun ok je plus gambar² kau yang lain sentiasa cun apa..