when the skies are blue, usm version.

Friday, April 27, 2012

penang weather past few days. love it! clear skies, and the skies are so blueee. sangatlah jarang untuk penang have this such weather, asyik kelam kelabu je. ada tu ada la, just tak sebiru ini. so langit biru, kekalkan kebiruan anda sampai ahad ni okey! (:
 
mention to a few friends how blue the skies are, diorang boleh tak perasan. hampa jalan tengok apa weh. @_@ apa salahnya p kelas tu hayati lukisan Allah. (:

oh, april almost come to an end. T__T anyhow,happy weekend people!

29 comments:

[sutera kasih] said...

Subhanallah..cantiknya pemandangan..birunya langit

zazaw said...

kagumnya aku dengan ciptaan Allah swt ni

syakey said...

suterakasih: tengok lahh siapa yang menciptanya kann. subhanaAllah (:

zazaw: ^^

farhana said...

mmg btol..kte bole hayati kuasa Allah dengn ucap Alhamdulillah masa lihat langit yg biru itu =)

syakey said...

yes,agredd! lgpun mata kta ni Allah yg cipta jugak. guna sebaik mungkin. (:

Sarah Mohd Saleh said...

subhanallahh cantek sunggguhhh pemandangan ;D

keli menari said...

subhhanallah.cantikk !! susah nak dapat scene camni.cuaca tak menentu ..

syakey said...

keli: depends pada jenis negri jugak. ^^

cik LOLA said...

subahanallah. cantik langit biruuu. aku selalu jugaek perhatikan langit2 biru kat tempat aku ni.

tapi tangan memang takde seni nak tangkap gambar :)

syafiqakarim said...

bila mana pun aku berada,aku akan
mendongak tgk langit.dan akan cpt memikirkan sesuatu bila melihat. :)
subhanAllah.lawa.

si robot comel said...

sama mcm kak syafiqa karim,subhanAllah :)

maisarah lani said...

syakey! gambar ni sangat cantik. plus, kite suke tengok langit, suka menikmati saat saat tu. nice! :)

Umie Naziera said...

lawa2..bukan senang nk dpt view mcm niyh selalu,alhamdulillah,

laskar pelangi said...

subhanAllah..cantiknya ciptaanNya :)

hanabunga said...

Whoa cantiknya subhanallah! :)

sugar2 kapas strawberry said...

pndai tangkap gmbr.. so nice :)

Maii said...

whoaaa. smart la pic hang!

eyjalukman said...

alahai cnteknyee gmbr langit tu kak syakey . ni kak syakey snap guna camera ap? :)

syakey said...

lola: ambil gambar seni tak seni blkg kira. hihi

syafiqa: ciptaan Allah sentiasa lawa ;)

robotcomel: :)

mai: tenang ja bila d pandang ^^

umie: tahu takpa :D

maii: thankyou, smart sebab awan tu smart ^^

eyja: haaaa, ni camera fonnn je. :D

melle amir said...

liking the picturess

azalia hjsalleh said...

chantiknya awan =))

kita rindu langit biru di sungai petani..

cpt je masa.. now dh end of april

Amanina said...

sangat cantik ciptaan tuhan :)

ABU said...

canteknya langit biru.. aku tak reti tangkap gambar lagit jadi clear.. selalu terang tak nampak awan nano..

Umie Artoqiemie said...

sangat indah ciptaanNya..
nak nyanyi lagu sky lah camni =D

Atiqah Wadiah said...

RST..rindu nk g usm penang lg :)

aimie amalina said...

aihhhh
ase cm nk masuk dlm gambo ni bile melihat keindahan langit tu
hehehehehe

YOUsoF said...

Allah Maha Besar..


Hehe.. "hampa jalan tengok apa weh?".. :D

syakey said...

melle: thankyou mell! lama tak nampak kau :D

lya: tauuu takpe. T__T

abu: ini tak perlu skill laaa abu. kau snap je sesuka hati. awan tu akan pose secara tersendiri :P

umie: ponnn boleyyy. hahaha

syakey said...

atiqah: lai lai datang sini :D

aimie: heee. masuk la kakmimi kalauuu boley :P

yousof: hahaha. tu la cara bebudak baik dari utara bercakap. HAHA :P