what's in my bag

Friday, April 13, 2012

people in tumblr always took pictures of what was in their bag. let me give it a try. :D

so i end up hypothesizing that, the bigger the bag, the more the junk would be. or in bahasa melayu sumbat selagi boleh sumbat. haha.

so,mid semester break almost come to an end. :( back to reality, tons of work to do. how time flies! now is week eight of semester 4. i have 8 weeks left including study week then exam season starts. haish! please stay focus syakirah. :|

17 comments:

onie said...

homaiiiiii,betoi2..makin besau beg tu makin banyak la isinya,hehe

syakey said...

kannnnnnnnnnnn. hahah

keli menari said...

sama MIYAMI ! hehe

azalia hjsalleh said...

bedak miami fav kita jugak awok =))

yupz2, bag besar sng boleh isi telekung =)
pastu kalo kuar hari sabtu pun x yah risau if no plastic.. sumbat je la dlm bag.. beres =))

zazaw said...

heehe
tahu takpee syakirah !
selagi boleh sumbat
yg penting dlm bag aku kena ada novel dan kipas tangan. WAJIB

hewhewew

aiEz said...

pheuwww macam2 ada...hehe

syakey said...

kelimenari: hihihi

lya: sungguh! hahah. mmg penggunaan tahap maksimum lahhh ;D

zazaw: amboih mak datin kauuu zazawww. hahah,siap berkipaskipas ha :P

aiez: heee :D

OH JEJEM said...

Nak ipad pink tuh ^^

Laila Majid said...

banyak tengok owg post pasal bende dlm beg dorg tp beg awk paling simple n nice sbb xserabut dengan barangan makeup yg byk and bende2 yg penting je.keep it up ! ;P

si robot comel said...

nak ipod :D

eLL said...

beg sy kecik tp nak sumbat semua brg konon malas nak bw beg besar...lagiii banyak brg....

syakey said...

jejem: typo la tu. :D hee

laila: ini pun serabut jugak ni, kalau cari gali barang dalam beg, 2jam baru jumpa barang dalam beg tu. HAHA

robotcomel: jangannnn, nset aku lekeh ja, ipod la tempat kebergantungan aku. :D

eLL: haha, yes, kecik ke besar ke beg nya, mmg konsep sumbat menyumbat tetap akan di buat. hahah

Juliet_iRa~" said...

hahaha setuju!

lagi besar beg lagi banyak benda..hahaha ;p

tp sllnya ira, ada purse, losyen, kunci kereta gtu je..eh pen n note book kecil..ngeeee

syakey said...

itu la pasal. lepastu hangkut berat2 ke hulu ke hilir :D

aimie amalina said...

hahahahah
betol2


kalo akak, mesti ade lagi satu
air!
hehehehe

Amanina said...

sama lah..lg 2 minggu nk final exam.. gudluck :)

Liza Razak said...

suka ipod warna pink tuh !!