sweet mweet pulak :')

Tuesday, April 17, 2012


its a common thing la masa kecik-kecik gaduh tanpa henti bila dah besar, macam ni lah jadinya. :') masa ada depan aku taknak pulak pesan bagai, ni dah jauh-jauh sibuk pulak buat pesanan comel macam ni. ♥

22 comments:

ezne_ezee said...

biasala wei depan2 malu even dgn family sendiri :')

Unknown said...

dah jaoh baru rindu2an pulak..mule lah pesan segala.haha

Anonymous said...

awk pakai android ? mcm mana nak wat printscreen utk android ?

Umie Nadhirah said...

atototo..

kura said...

pokai abah klu mcm ni. hahha

si robot comel said...

macam kita dgn kakak kita lah,hehe

syakirahmn said...
This comment has been removed by the author.
syakirahmn said...

umie: otototo

kura: hahahaha. agak ahhh

so robot comel: kakak lain tauuu, ni bila abang dia macam perasaan terharu lebih sikit. hihi

syakirahmn said...

ezne: kannn. hehe :')

keli menari: hee. tapi this abang dia sangat susah nak menunjukkan caring dia tu so agak terharu d sini. :D

anon: hee. ni printscreen sama cara macam iphone. hold button tengah, pd masa yg sama tekan button lock screen jugak ;)

tenggelam punca said...

biasalah tu, dgn family sendiri pun kdg2 boleh jd malu woo (:

azalia hjsalleh said...

so sweet =))
saling ingat beringat
mcm tu la adik beradik

syakirahmn said...

faiz: agak lahh. hehe.

lya: betol. peranan adik bradik. (:

Juliet_iRa~" said...

bawee tu abg ke?hee

biasala tu..malu nak ckp dpn2 kot..geeee

syakirahmn said...

yes, beloved abang. hihi. agak ahh. dia mmg pemalu. haha

Anonymous said...

pkai phone android apa??

ch000tz said...

salunyer gini lah kan...bila berdepan mcm kekok plak nak buat gini

Abu Bagi said...

peeewit..
ok noted bab2 photo hang tak yy jimat hahahah

Unknown said...

ala depan2 malu lah hehe

adwafarahin said...

sama la mcm abg aku..hmm mungkin masa mematangkan mereka acewah! haha :D

syakirahmn said...

anon: perlu ke di beritahu? ;)

c'axoera ヅ: itu laaa. :')

abu: hahaha. itu maksudnya aku kena tambah lens baru XD

hanabunga: tau takpaaaa. ;D

adwa: eceyyy, ayat tak menahan :P

aamalinaazman said...

heheeh
suweetnyeeee :)

comel2
hahahaha

tang foto x yah jimat noh
kekekeke
lawok2..

syakirahmn said...

heheh. itu la, abang kasik support n green light nak beli barang camera la tu. hihi