so far this week (:

Sunday, April 22, 2012

 
as usual,hiking with sista
  upgrade spek mata setelah tahap kerabunan meningkat dengan agak ketara
lunch dalam kerabunan. tepaksa jalan berpimpin tangan XD kini baru ku sedari mata makin sepet -__- 

kiri dan kanan,peneman setia (:

alhamdulillah. okey kesian kissy di anak tirikan. hujung minggu nanti kta kluar jenjalan okey. ♥ err,xberkenan la gambar borderborder gini. @_@

30 comments:

onie said...

solusi ,i always read it :)

si robot comel said...

solusi dah lama tak beli,haha

syakey said...

onie: baca dan amalkan okey (:

robotcomel: makanan rohani tu, harus beli ;)

Umie Artoqiemie said...

instagram FTW!! lain lah x pakai spec hehe.

syakey said...

haha. biasalah, kan instagram ada dekat andoriod skrg. kikiki.

yahh, itu biasalahhh :D

hassy chan said...

kalo pki spek, slalu mata jdi mkin sepet hahahaha... xska!

syakey said...

tauuu takpaaa T__T

hani said...

cantek!! kalu kamu dekat, mahu akak book utk jadik op time nikah. takdek lagi neeeehhhh!!!

azalia hjsalleh said...

suka mkn pai tee @ chicken rice shop
terbaik wok

syakey said...

hani: awww. op gitu. tak dak pengalaman ahh kak. hihi

lya: ha'ah lya! memang sedap ^^

eyjalukman said...

susah tu rabun da mningkat .kena mkn carrot bnyk ni. hihi

patung tu comel laaaa . sjenis kartun ke ape eh?

syakey said...

eyja: tu patung doodless. kt kdai, dia banyak kaum kerabat. ^^

mmg mata ni kadang carrot ponnn xmakan saman T__T

kura said...

istrgm. eh.

hanabunga said...

Cantiknyaaa yg tgh baca paper dgn yg mata sepet tuuuuu :)

Nia Ridzwan said...

tapi square photo sangat comel. dia macam tight gitu. perlu creative kot nak pilih mana subjek yang betul2 penting nak di-tight kan ;)

syakey said...

kura: yep ^^

hana: hehe. trima kasih. tu kakak ^^

nia: agak ahh. square photo macam kiut. cuma dah biasa gambar luas kannn so agak tak puas mata memandang :D

blom ckop kreatip nk mengsquare kan photo. crop sesuka hati je ni XD

aiEz said...

memang selalu edit pakai instagram eh?cuba pakai pixlr-o-matic...confirm lagi smart..hehe

syakey said...

nope. tak slalu guna ponnn. ha'ah, pixlr-o-matic lagi style :D tapi jarang guna jugak. slalu gambo guna LR xpon xedit ;)

Lea Isnawi said...

asyik gambo makanan je


sabar hati

Lynn Fauzi said...

awak nampak lain lah bila tak pakai spek.. hehe.

syakey said...

lea isnawi: hihihi :D

lynn: eh mmg ahli-ahli spek mata ni mmg macam ni kann ;D

Aween Md Zahir said...

malas nk cakap byk,as usual gambaq2 hang snap mmg lawa ! impressed :)

Ninaaa said...

Cantiknya gmbr! Kalau la i pun boleh tangkap secantik ni,hmmm

aimie amalina said...

i do passion on it! ;))


x beli lagi solusi 43
hahahaha
nak kene p beli ni

heheheh


ayam tu menggoda yg teramat :)

ABU said...

apesal tunjuk gambar cake.. aishhhhhh...

ஜ miss klanika ஜ said...

ouh. solusi. pernah nmpk kat library . .

Dhiya Fariza said...

kita suka tengok semua gambar cantik ni!

syakey said...

aween: thankyou! (:

ninaaa: thankyou. biasa ja ni (:

sis mimi: beli cepat!!!

abu: sadppp kannn ;D

miss klanika: nampak aje? bacalah (:

dhiya: thankyou!! :)

NadyaBubble said...

Jom hiking sesama !

syakey said...

nadya: jomssssss! :D