so far this week (:

Sunday, April 15, 2012

phewww. rindu nak buat entry so far this week. memandangkan masa dok buat dulu dok pinjam iponggg 4s canggihss abgwee. sekarang tak perlu lagi dah XD

so janji janji manis untuk tayang food photos hanyalah terkubur dalam mimpi. langsung tak usik camera tersayang slama cuti ni. kesian.

acik sungguh memahami adik dia suka benda comelss macam ni :') lepastu tak henti-henti beli buku kat aku. sompatt ke nak baca ni.


breakfast hari ni

lunch hari ni. yes,lunch kuih aje. patut la abah dengan acik cakap aku dah kurus sikit. wewitt XD alhamdulillah. (:

22 comments:

Umie Artoqiemie said...

amboi diet ke jah?
patutla kuruih keding cam aku ngeh3

Anisa Hang Tuah said...

super awesome! =)

keli menari said...

bace taw buku Hilal tu! kalau boleh bace smua buku Hilal.hehe

syakey said...

ummi,ko tu kategori terlebih kuruih. aku ni dalam mimpi la nk kurus haa B-)

syakey said...

B-)

syakey said...

insyaAllah. lgpun penulisan hilal asyraf mmg d gemari. ;)

Juno said...

Weh. Warna-warna terang gambar kau, hilangkan ngantuk aku.

Terima kasih untuk post yang indah.

Sekarang baru la aku boleh buat esaimen.
Thank you.

syakey said...

haha. thankyou. xku sangka entri sebegini boley kasik smangat org nk wt esaimen. B-)

azalia hjsalleh said...

awok mmg kurus laaaaaa.. nk kurus apa lg *jeles*
kotak tu comel =))

syakey said...

tak kurus sgt lya. berisi jugak ni hihi.

aimie amalina said...

yes! batu bata kehidupan mang bess
baru nak suruh kamu beli
kekekee
amboii
comei nye tabung tu
tabung ke tu?
hehehehehee


diet ke syg? :p

onie said...

berat kau berapa?

eLL said...

best tak novel tu?

syakey said...

sis mimi tu box kosong boleh letak2 brg. hihi. haa slamat org beli. lg buku apa yg best? ;)

onie berat biarlah rahsia hahah

eLL: tu bukan novel tu buku ilmiah. penulisan hilal asyraf konfem lah best ;)

Amanina said...

comel2 photo awk :)

cik chopu said...

kiut sangat kotak paris tu ? nak nak nak.

si robot comel said...

buku tu pasal apa eh?

zazaw said...

huaaaaaa
kenapa gambar ni semua cantik syakirah?

kenapaaaaaaaaa

hanabunga said...

perlukaaaaaa breakfast sedap macam tu???
perlukahhhhhhhh.
*haha ajuk org atas :3

Dhiya Fariza said...

my first visit here. aaaa u guna kamera n lens apa? cantik n jelas sgt gambar (ni dah scroll sampai ke entri mknn ada karipap hehe)

Juliet_iRa~" said...

breakfast xlah heavy sgt..kenyang ke lunch kuih je?hee

diet la tu..:)

cantik pic..suka tgk..

ABU said...

er kurus ke.. gemoook je aku tengok hahaha.. GURAU:: :p