quick update *selamat bercuti semuaaaaaa*

Friday, April 06, 2012

KRR
quick la sangat. salam semua ^^ sorry lerr dah 2hari berturut-turut posting makanan aje kannn. so aku bakal bercuti maknanya more food photo coming! yay! dah buat list nak makan hape. buat list makan apa lebih lajusssssss dari buat list things to do okeyy. err,tak buat ponnn lagi yg tu. -__-

so cuti-cuti jangan nak perasan boleh nak berbahgia la sangat kann. keje bertimbun dah 2hari bergelumang dengan rasa tak bersalah,tapi rileks macam orang takde kejesss. nasib, karang menangis tak siap keje padan muka. (: sooooo, pada bebudak U yang lain slain uitm. selamat cuti midsem!!! manfaatkan cuti anda. jangan nak merendekk aje. (:

23 comments:

laskar pelangi said...

selamat bercuti sayang;)
labuhkan pipi kat rumah ye..ehehe

JH said...

Kiteww dah lama cuti. Hekhek. Biase lerr, budak u memang suka buat kerj alast minit kan kan ^^

syakey said...

laskar pelangi: heee. slamat cuti jugak!! xpa, akan melabuhkann semua yang ada. kui3

JH: awal cuti?! haha. eh, taknak ngaku, taknak ngaku kata buat keje last minit :P

azalia hjsalleh said...

x saba nak drooling kat page awok nie..

kura said...

dan juga uia. eh yekee. hehehh

ღKekunangpelangiღ said...

Atoi.. pagi2 dah bukak nampak ayam. lapiaqqq dik kirah oi.. haha :p

eLL said...

hepi holiday. cuti jangan makan je.... hehehe

si robot comel said...

selamat bercuti juga :D have fun.jyeahh

Umie Naziera said...

hew3..list bnyak2 food yg mengidam sblum nie..hahha

syafiqakarim said...

selamat bercuti beb !
kalau jimba jimba jgn lupa snap gambar
hahaha

syakey said...

bawak bersabar ya semuaaa :P

Lea Isnawi said...

kenny rogers!!
sedapnya...

selamat bercut ye :)

syakey said...

syafiqa: sudah menjadi wajibalghunnah untuk aku ambik gamba :D

lea: hee tq ;)

Ihsan Arifin said...

mau gemuk kalau hari hari makan cenggini haha

Badrina Ibtisam said...

Selamat bercuti ye kak.. :)

onie said...

selamat berholiholiholiday noh,hehe

Lynn Fauzi said...

ni dah boleh jadi geng food-ography mate ni.. hehe..

syakey said...

ihsan: rileksss ah,p la exercise. haha

badrina: yeah,thank you ;)

onie: heeeeee. :D

lynn: haha. tp lynn masak sendiri, ni makan kedai :P

ABU said...

nampak gambar ni makanan betul btul macam ada kat depan aku hahahaha lapar la.. more food photo will come!?.. damnnnttt hahaha

syakey said...

haha. tapi aku risau karang bila nampak makanan ni aku slalunya lupa habisssss nak ambik gamba dah. HAHA

aimie amalina said...

slamat brcuti yayang
amboiii
makanan nak lazat je
hehehehehe :p

NadyaBubble said...

Terliur ! Selamat bercuti btw ;)

syakey said...

aimie: harusssslah :D

nadya: slamat cuti ^^