kasih seorang ciksu

Wednesday, April 25, 2012

gambar januari lepas. rindu dekat budakbudak ni. sila tahan geram tengok diorang yang comel. exclude makcik diorang ye. HAHA. tak ranggi ah sebut makcik. XD

IMG_6212 IMG_6270 IMG_6273

23 comments:

eLL said...

sebut ciksu okay?

syakey said...

mmg yg tu diorang panggil pon. ;)

zazaw said...

hai ciksu.
saya cikJa
:)
hikss

syakey said...

ciksu kata haiii cikja.

hihi ;D

kura said...

amboi. main kis kis pulaa syakey. hekhek

Sarah Mohd Saleh said...

cantek pic.jeleshhh

aiEz said...

gambar hitam putih,metafora mengimbas kenangan lama gitu,hehe...

syakey said...
This comment has been removed by the author.
syakey said...

kura: haha. baru nampak betapa kasih nyaaaa seorang ciksu :P

sarah: thankyou! tiada yang cantik melainkan datangnya dari Allah. (:

aiez: tapi ni xbrapa nak lama sgt XD

Umie Naziera said...

eihhh,comeynya anak2 buah ciksu niyh =B

cik chopu said...

yang baju hitam tu fotogenik sungguh

syakey said...

umie: alhamdulillah. hihi

cikchopu: haaa. ini time dia ada mood. kalau takdak mood. dasyat benorr mukanya. :P

Lynn Fauzi said...

hai ciksu, saya ciklong lyn..
hehe.. bila ciklong lyn boleh jumpa anak menakan (betul kan?) ciksu ni.. comel gila.. hehe

ezne ezureen rashid said...

yaya lawa lah wei... cuma dia power rangers stylo skit kan??? malin cun.. yg kecik tuh comel.. hehehehe suka tgok yaya pulakkkkkkkkk :P

syakey said...

lynn: hehe. ciklong lynn datang kota bharu la boleh jmpa diorang. ;D

yes,ank menakan. hihi.

ezne: aku mmg suka yaya tu. power rangers ke boboboiiiii ke dia tu manja n pipi dia comel geram. hehe

Myra Arshad (: said...

baiknya ciksu ni. comel plak tu. haih. kalau macam ni, cik myra pun nak ada ciksu macam ciksu. kehkeh :p

syakey said...

jgn nk gediksss ya,maksu kepada adam yg comelsss. :P

farhana said...

ehh gmbr yg last tu nk gigit telinga adek ke? haha cute..

syakey said...

tak,dia nak cium pipi. gigihkan? haha

NadyaBubble said...

Memang omey oh dua budak kecik ni !

ABU said...

slmt pagi cikgu..

azalia hjsalleh said...

mmg terbaik semua gambar !!
canon mmg x pernah menghampakan

syakey said...

lya, lya silap entri untuk ngomen ni. HAHA

hahah
apa apa pun thank you!