bbq goes lomo

Monday, April 02, 2012

love my baby fat lens to bits. she gave me awesome pictures not like diana f+. so, these lomo pictures were taken using x-pro chrome film. seriously, effect dia cun melecun @_@

11001
11002
11003
11004
11005
11006
11007
yes u can see diana f+ terdampar sepi dekat situ. kesian.

ok,regret la jugak sebab masa awal-awal ja ambil pakai lomo, lepastu mata mula dikaburi dengan delicious foods made by them and my kek batik yang mendapat pujian dan pujaan ramai walaupun tak boleh lawan tart cheese omar, err main point is lepas makan terus lupa lomo. kesian.

8 comments:

keli menari said...

cantik! kat mane nih ..

eLL said...

syakey, katne tempat ni? cantik. dalam entri 'geng merambu' pun tempat cantik. katne, katne, katne plsss

syakey said...

geng merambu and tempat ni, sama aje. dekat tasoh lake resort, perlis. ;)

Sandra Azwan said...

cantik gambar...

adwafarahin said...

lama dah x berlomo! rindu! T_T

syakey said...

sandra: thankyou!!

adwa: apa lagi,go lomo-ing like right now :P

hassy chan said...

wah.. npe gmbr nih nmpk cntik2..
jeles tol ngn org pndi tgkp gmbr..
eh jap.. lomo tu ap??

NadyaBubble said...

Memang cantik hasilnya ! Nak beli camera lomo juga, sharinglah mana best.