yesterday ko-k class (:

Friday, March 23, 2012

ko-k2
for you laskar pelangi ;)
ko-k1
padang hoki
changed my dress code. cara pemakaian dan cara percakapan juga tingkah laku melambangkan peribadi kta. (:

24 comments:

azalia hjsalleh said...

suka ayat last tu !!

syakey said...

hee (:

aiEz said...

bahasa yg diguna cermin siapa kita..cewaah..hehe

syakey said...

eceyyy. ahha. tepat skali. kalau cakap bahasa kasar tu, tauu lah org nya jenis apa kann.

kura said...

pakai stoking :)

ezne ezureen rashid said...

betoi betoi.. tapi kita org utagha cakap x kasaq pun org dengaq kasaq :'( sedih kadang2...

laskar pelangi said...

Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! terharu maru betul dak kaca mata link pelangi kat sini. cantik gambar tuuuuuu:)
gambar dak kaca mata mmg semuanya cantik cantik! tengok sekali dua tak puas. tapi, kali ni extra cantik sebab ada pelangiiiiii =)


kan best mandi air pancut tu. lepas tu nampak pelangi. seronoknya.leh guling2 atas rumput..cam citer hindustan =D

syakey said...

kura: tgh mendidik utk pakai stoking :)

ezne: betoiii. tp hang gengster bukan kasaq. kikiki. takpa, asalkan niat kta betoii nak ckp lemah lembut tapi bahasa dah mcm tu, nk wt gena kann :)

laskarpelangi: amboih. halusinasi terlebih ni. hahahaha

mmg rasa nak terjun bawah air tu je, lepastu pegang2 pelangi tu. wahhhh. mesti best kannnn ;)

laskar pelangi said...

amboi kemain lagi nak pegang pelangi. eheeee:)

tapi kan, betul ke kalau kita tunjuk jari kat pelangi,leh jadi kudung? masih terfikir fikir ni.

eLLa said...

suke pic yg last tue,,
lawa r..
btw pic2 dlm ur blog seme lawa2..
huhu,,jeles

onie said...

mak aiiiii,dah betukaq baju blog diaaa,ke salah blog ni,adehhh..betoi dah rasa.....wei, tukaq layout lama,tak gadis-gadis lasung la,haha....


rindu kau :))

aimie amalina said...

ai nak setokin disituuu
heeee :)

alhamdulillah

aduhai
pelangi utk saya tak de ke syakey ku syg
hehehehehee

ღKekunangpelangiღ said...

Sharp-nya gambar. Lawa la dik Kirah. :)

syakey said...

laskar pelangi: ala, itu dongeng semata-mata rasa nya. dulu percaya ada org kerdil hidup dlm pelangi. lg tak boleh blah. HAHAH

eLLa: hee. tqvm!! :)

onie: betukaq baju, betukaq gaya, betukaq bahasa. betukaq semua kecuali satu ja tak tukaq2. gambar tetap akan ada banyakkkkkkkkk. hee :P

syakey said...

aimie: heeeee. alhamdulillah (: ala, kak mimi nak jugak keee. nanti kta kasik benda lain spesel untuk kakmimi okeyyy ;)

abg epol: heeee. tqvm!!! ;) dslr beli dh ke belum? :P

nami said...

bgus lah..
mcm nie lagi org berebut nk wt bini :)

fatin ツ said...

Wahhh,turf hoki.Rindu nak main hoki kat situ!

Lea Isnawi said...

smart gambar2 tu sume :)

hanabunga said...

waah blog berwajah baru ni!gambaq cantiks gilas!

syakey said...

nami: ahha. ye ke? takpala berebut pun. nampaknya kena buat pemilihan yg terbaik la cam ni :D

fatin: dok main hoki ke? wahhhh :P

lea: thankyou! (:

hanabunga: makasehhhhhhhhhhhhhhh ;)

NadyaBubble said...

Cantiknya gambar :D

syakey said...

thankyou nadya! (:

wani ezryl * said...

lawa gambar pelangi! ^^

syakey said...

kann ^^