fresh start (:

Friday, March 23, 2012


berat mata memandang berat lagi bahu memikul. berat tangan nak mendelete, berat lagi dosa yang ditanggung. haaa, puitis habisss ni. HAHA

okey. Salam semua. kalau terperasan, blog gurlish aku dah bertuka kepada blog gaya pra-matang. yes yes, ni skin blog spam gambar aku && tajuk pun serupa sebab aku nak ada satu blog ja. (:

&& kepuitisan aku di atas adalah merujuk kepada proses pen-delete-an entri yang berlaku. sedih hendak melepaskan cta selama 5tahun sudah tapi dulu jahil sangat. entri bebudak,memalukan. gambar yg ada pun buat dosa aje. isk T__T

so, apa yang nak aku huraikan sebenarnya ialah blog ni akan jadi tempat spam gambar-gambar aku, && if ada benda bermanfaat untuk di share, dekat sini la kot nohh. insyaAllah (:

n aku agak tertekan, search google nama aku, smua kluar pasal blog && gamba-gamba aku so agak scary la zaman sekarang bukan boleh percaya, karang sapa nak ngorat aku baca blog dulu dari berkenalan dengan aku. err,berkaitkah? :D

lagipun aku banyak exposekan detail-detail pasal family and kaum kerabat yang lain so better lepas ni less up merepeksss. (:

28 comments:

laskar pelangi said...

hai si kaca mata comel:)

syazawati ramly said...

ehem ehem awek baju oren. hihi

syakey said...

hai si pemakai kaca mata yg comel jugak. ;D

laskar pelangi said...

eleh kata kita comel. dia lagi comel. nak pinjam kening lebat sikit. boleh? Hihi

si robot comel said...

sebab tu tadi wa masuk,asal pelik,hehe. ingat salah masuk tadi :P

syakey said...

amboih, merendah diri pulak. sama sama comel lahh macam ni ;P

si robot comel: lu ada lasa itu konpuis selikit kann?? haha :P

syakey said...

like komen syaza. kuikuikui :P

nenek said...

nice.i like it :)

JH said...

Cantik dan simple. Apa yang paling penting, pink itu masih ada =)

aiEz said...

hheeh..apa2 pun blog ni tetap sempoi..:)

syakey said...

nenek: tqvm ;)

JH: ahha. yes, tp bukan minat pink. cuma pink nampak semart dgn hitam ;D

aiez: thankyou!! ;D

azalia hjsalleh said...

kenapa nie syg?

syakey said...

lya, nothing much. cari kelainan la konon ni.


;D

kura said...

yess. delete lah deleteee :0

sea_lavender said...

1st time menyinggah sini...
salam perkenalan =)

syakey said...

kura: deleted dah ponnn ;)

sea_lavender: salam perkenalan ^^

Wydaz said...

Nasib baik dah follow blog ni awal2. Hihi

syakey said...

thankyou sbb follow2 me. ;)

cik ziqa said...

tumpang lalu tumpang lalu.

:D

syakey said...

sila sila ;)

aina said...

first open blog ni tadi ingat salah url dah. ohh rupa-rupanya sama je. hihi. okay. happy blogging ! :)

syakey said...

ahha! thankyou! ramai pulak cam macam mana rupa blog ni sebelum ni. heee.

happy blogging too ;)

NadyaBubble said...

Dah gugur dah semua bunnga-bunga kat sini, hehe.

Lynn Fauzi said...

nice one syakey.. kita pun slow2 jugak ni nak mendelete semua yang tak elok tu.. sama-samalah kita berubah..

:)

syakey said...

tq lynn. insyaAllah. bukan apa, risau skrg ni. terlalu expose tu satu hal, benda yg kta tulis tu pun kta bertanggungjawab nanti. semua benda walau sesaat pun kta buat, semua akan di ambil kira. (:

nami said...

sokong u my dear syakey :D
keep it up..

Nur Fajar said...

blog yg lagi satu dah delete ke?sebab tak bleh bukak.

time awal2 masuk ,pehal sikit je entry ni?ingatkan dah wat baru.:)

syakey said...

ini la blog yang satu lagi tu. sudah tranform :D